NevinM GünaydıN kızlaR ❤️ Dişimin ağrısından geceden beri uyuyamadım hiçbir hastaneden randevu bulamıyorum 😔 İlaç içmekten midem bulandı artık ağrıyı hafifleticek birşey var mı Yardım ederseniz çook mutlu olurum çok ihtiyacım var gerçekten
Su1 NevinM sarımsak doktora gidece kadar sarımsağı ağrıyan dişime koyar dişimle bastırırdım yada soğuk kompleks yap buz torbasını havluya sar ağrıyan dişinin üzerine koy Allah yardımcın olsun diş çok zor
Angel00 NevinM dün dişim apse yaptı yanağım şişti acile gittim antibiyotik yazdı emzirdiğimi söyledim , kullanıyorum şükür hafifledi randevu aldım çektireceğim. Diş cok berbat birşey
Hasibeee NevinM Nimesil kaynar suya dök iç ılık ılık, birde karbonatlı suyla qarqara yap mucize gibi kesiyor. Ben dün nerdeyse balkondan atlayacaktım diş ağrısından Nimesil iyileştirdi.
NevinM Limonlusu maalesef özel klınikler çok fazla ücret istiyor gitmiştim ama devletten almak durumundayım
NevinM Su1 çok sağol canım benim Allah razı olsun denicem mutlaka hemde nasıl zor bir diş ağrısına hem kulağım hemde sağ beynim uyuşuk resmen 🤦♀️
NevinM Angel00 çok geçmiş olsun valla abartmıyorum nerdeyse 2 aydır çekiyorum kesinlikle randevu bulamıyorum yaa 😔 Özele gittim sadece bir kanal tedavisi + dolguya bin küsür istedi onu da veremem
Egeninguzelannesi NevinM Nerde yaşıyorsunuz iki ay çok uzun bir süre gerçekten çok mu kalabalık hastaneler
Angel00 NevinM 182 yi arayın dedi acildeki doktor randevu için Ankara’da yaşıyorum ben bu arada. 2 ay cok uzun süre ama cok zor dayanması inşallah randevu alabilirsin ç
Amine_leyya6505 NevinM bende kanal tedavisi + dolgu 700 lira istedi mecbur yaptiricam cuma dayanamıyorum. Devlette asla diş randevusu alamadım faydasini da göremedim hicbir zman devlet hastanelerinin
NevinM Egeninguzelannesi çerkezköydeyim hiç bilmiyorum ki canım valla mhrs telefon denemedik şey kalmadı ama maalesef
NevinM Angel00 182 yi de aradım ama maalesef yok diş hastanesinin aciline gittim müdahale etmediler ağrı kesici antibiyotik gargara yazdılar randevu alıp gelin dediler ama randevu hak getire 🤷♀️
NevinM Hasibeee ayyy eşime söylim gelirken alsın canım valla Allah razı olsun 7 aylık bir oğlum var dün kafamı kaldırıpta bir kere yüzüne bakamadım hep babası ilgilendi
OzlemDoganay NevinM canım enfeksiyondan ağrıma ihtimali çok yüksek en azından özel kliniğe gidip baktırsan 50lira falan sanırım muayene ücretleri. Antibiyotik kullanırsın iyi gelir zaten antibiyotiksiz işlem yapamazlar
Hasibeee NevinM aldır canım. Karbonat da aldır gargara yap şişlik de geçiyor öyle. Ben dün ölüyordum nimesil geçirtdi ağrını.
NevinM OzlemDoganay özele gittim 100 tl muayene ücreti verdim ilaç dahi yazmadı şu şu kadar bu bu kadar onlar artık işi ticarete dökmüş antibiyotik kullandım ama fayda etmedi
OzlemDoganay NevinM tüh yaa üzüldüm valla yani antibiyotikte içtim diyosun bilemedim. O zaman bir gün sabah erkenden diş hastanesine gideceksin sıra numarasıyla gireceksin canım çok erken gitmen lazım ama numarayı erken verirler aradan da girersin
NevinM Hasibeee korbonat var gece yaptım hatta öyle şişlik falan yok ama ağrı hat safada gerçekten eşime söyledim işten gelirken alıcak canım
NevinM OzlemDoganay bebeğimi bırakacak kimsem yok canım eşimde vardiyalı çalışıyor🤦♀️ erkenden gitmem biraz zor en sonunda başka şehire gidicem ama hastaneye 🤣 o derecedeyim şuan
Saziyersin NevinM karanfil yagi en etkili yöntem o ama surer iken dikkat edin dudaklarınızı temas ettirmeyin yara yapabiliyor
NevinM Saziyersin onu duymamıştım canım denerim onu da valla yapmadığım hiçbirşey kalmadı herhalde🤷♀️