Hlyldrm19 Bebeğim 2.5 aylık gaz problemimiz var, gaz yapmayan yemek çeşitlerini yazabilir misiniz? Nette araştırma yapmak faydasız her şey gaz yapıyor ne yiyeceğimi şaşırdım🤦🏼♀️
la_leomer Hlyldrm19 bende burda beklim benimde 7 günlük bı bebeğim var aşırı gazı var ve bende ne yicegimi bilmiyorum
Papatya2636 Hlyldrm19 tavuk patates yemeği bezelye çok yapıyor sakın yemeyin😂mantarda öyle 😭anca makarna köfte yiyorum😭😭bazen ettende yapıyor anlamış değilşm be yesem gaz🤷🏻♀️
Glcan5 Hlyldrm19 yemekle alakalı değil bence bebekte olan bişey genetik olabiliyor sizler de gaz problemi varsa bizdede var Nurse Gaz damlası kullanıyorum çok memnunum ancak o şekilde rahatlıyor
Busrartdsl la_leomer canım ben de bir aylığım yesem de yemesem de çok gazlıydı sindirim sistemi oluşmaya başladığı için normalmiş korkma biz çok korkmuştuk
Eminecak la_leomer 7 günlik bebegin daha yediklerinden almiyordur gazı doktorumuz bize oyle soylemisti. Doğumda oluşan gazlarmis senden geçen 10 15 gün sonra yediklerinden etkileniyor. Ben sabah ogle aksam bir bardak soguk suya bir çay kaşığı kimyon atip taneli sekilde iciyorum. Kendim için de bebegim için de işe yariyor. Bebegim kendi kendine cikarabiliyor gazını denemelisin. Bazıları kaynar suya demleyip yapıyor ama benim midemi bulandırdigi için soğuk suda taneli ictim daha iyi geldi
Yenidunyam Tel şehriye çorbası tarhana çorbası Pirinç pilavı patlıcanlı patatesli etli yemekler tavuk köfte (kimyonlu)
Allmillaa Hlyldrm19 bende beklerim 1.ay 5 günlük bebeğim var kakasınıda yapamıyor gazı ağızdan çıkıyor ama karnı şiş alttan ıkıınıyor yapmak içşn ne yiycem şaştm
Adamomm55 Allmillaa ah benimde bebişim 1 ay 5 günlük tuvaletini yapamıyorsa çok etkili gaz masajını koyuyorum düzenli yapın mutlaka çıkarır belki denemişsinizdir ama altını açmadan masaj yapın biz genelde sabah karşı yapıyor büyük tuvaletini ona ıkınırken yardımcı oluyorum kolay çıkarıyor yapamadığı zamanlar da bu masaj çok işe yaradı bizde birde probiyotik damla mutlaka kullanın bagırsak floryasını düzenliyor
Brnmoms Allmillaa yemekten ziyade egzersiz daha iyi gelecektir. Kabız bebek egzersizleri diye araştırın. Hem gazını hem kakasını yapar .
Rika Hlyldrm19 kuzu eti makarna glutensiz makanarna, glutensiz her yiyecek un vs gaz yapmaz. Sut urunleri baklagil cok gaz yapar asla tuketmeyin. Daha iyi telore edilen keci sutu urunleri gaz yapmaz deneyimlemek lazim. Mesela domates baharat vs de yapabiliyir egzamata ceviriyor
Zhrrl Hlyldrm19 yediğiniz her yemeğe kimyon dökmenizi öneririm ve kimyonu kaynatıp çay olarak içmenizi. Bebeğimde faydasını görüyorum ben size de yardımcı olur belki ☺️
Murattt Hlyldrm19 valllaha canım deneme yanılma ile git sen yesende yemesen de gaz oluyor baktin yedikten sonra ekstra fazla gaz oluyor ise o besini ara sira tuketirsin sütünün kalitesi için yemelisiniz herşeyi ben buckso probiyotik destekli d vitamini kullanıyorum gaz konusunda da yardımcı oluyor doktorum özelikle kullan demişti iyi geldi
Murattt Tgce80 canım bir aylık iken başladım zaten d vitamini kullanmak zorunda olduğu için doktor bana bunu önerdi gaz konusunda yardımcı ve probiyotik destekli bağırsak florasina iyi geldi memnunum hic gaz damlası kullanmadım yani 70 tl ye alıyorum günde bir kez 6 damla
Elifkzlcn Tgce80 Bende kimyon çayıyla çözümü buldum kimyon tanesi oluyor toz olandan değil bir bardak suya bir çay kaşığı yapıp içiyorum benide çok rahatlatıyor anında gazın çıkmasını sağlıyor
Glcan5 Tgce80 hayır kendimiz bir çok damla kullandık en son bu iyi geldi nurse devam ediyoruz eczaneden aldık ayını söylüyorsunuz günde 2 defa sabah akşam veriyorum 20 damla kadar çok memnunum
Kirmiziboncugunannesi Hlyldrm19 bebegim 6 aylık oldu hala mercimek kuru fasulye nohut yemiyorum 😔 denemeye de korkuyorum bunlar dışında herseyi yedim ben