Tutku110621 Iyi geceler hanımlar 1 yaşında ki oğlum bugün hafif öksürmeye başladı şuanda öksürükten uyanıp duruyor sizin doğal yöntemlerden deneyip öksürüğü kesen tarifleriniz nelerdir ?
pogacayanakk Tutku110621 doğal pekmez ve tereyağını eritip içirin geçiyor bir çok doktordan da duydum bu tavsiyeyi
Babyboy2020 Tutku110621 bırtane kurusoganı bır tane cam kavanoza rendele uzerıne yarım tatlı kasıgı bal koyun agzını kapatıp bıgun bekletın gunde 2 kere verin 3. Gun tamamen atmıs olcak oksurugu ve balgamı gecmıs olsun
Bebiss12 Tutku110621 ayaklrının altına sarımsaklı zeytınyagı sürün. 5-6 sarımsagı ezın üzerini gececek kdar zeytınyagı koyun ve sürün ama sarımsak ayagına değmesin sadece yağ. Bır de akgünlük var onu alın bı tavada ısıtın böyle bayagı bı dumanı cıkıyo o dumanı yıkanmamıs koyun yunu ya da normal pamuga tutun iyice gögsüne koyun cok iyi geliyoo gece yatmadan yapın sabah cıkarın
1anne2cicek Tutku110621 zeytinyag ve sarımsak ikilisi sarımsağı ezip uzeri gecene kadar zeytinyag koyup 3. 4 saat beklet gece yatarken ayaginin altina sur üzerine corap giydir cok faydali kizlarimda öksürük olunca bunu yaparım hep
Tutku110621 pogacayanakk tamamdir çok teşekkür ederim bende gördüm internetten baktım kaç güne veya saate geçirir denediniz mi
pogacayanakk Tutku110621 hamileyken içmiştim ben benimki baya uzun süre devam etti en sonunda annem zorla içirmişti ben 3 gün içtim ama dediğim gibi benimki baya uzun sürmüştü ondan çabuk etki etmemiş olabilir siz başında alın önleminizi
Poyrazzz01 Cevizin iç zarı var ya yaprak gbi onlardan 7 8 tane bir bardak suda kaynatın ılıyınca biraz bal koyun ya da pekmez tatlansin diye bizde cokkkkk etkili oldu başta saçma gelmisti ama direk kesti oksurugu
Ozgesare90 Hatmi çiçeği birebir ben oğluma yapıyorum sütü kaynatıp içine üç adet çiçek atıp demliyorum akşam yatmadan önce içiyordu ertesi gün baya öksürüğü azalıyordu internet ten araştırabilirsiniz
Rabiakrdq Tutku110621 bisolnatur şurup var tamamen bitkisel eczaneden alıp verebilirsiniz 2 günde geçti öksürüğü
burjuvaanne Tutku110621 valla bizdeki herkes bole bogaz giciklanmaya baslasa hafif oksurmeye baslasa hemen ananas suyu tuketioruz
TosbikAnnesiiiii Tutku110621 internet de hastalanmayan çocuk diye bir site var canm ordan gördüm bende hep hafif öksürük yada hastalanma belirtisi olunca hemen 1 diş sarmısak ve bal karıştırıp veriyorum hiç bir şey kalmıyor
ahkalbimm Tutku110621 oğlum öksürdüğü zaman hep şunu yaparım ; biraz zeytinyağını ısıtıp içine az bal ve bir kaç damla limon sıkıp sırtına ve göğsüne sürüp peçete koyarım hemen etki ediyor