Suflee Selam kizlar. Dun 9. Ayimiza girdik ama Maalesef atesle birlikte girdik bu sefer.. kafasi cok sicak surup verdim fitil bile ama hala sicak geliyor bana. Vucudu gayet iyi. Birazda huysuz agliyor surekli yatmak istiyor. Cok sukur istahsizlik yok.. Ben dis diye dusunuyorum ama bilmiyorum. Aranizda bu durumu yasayan oldu mu?
Byzcgty Suflee Diştir eğer ateş 38i geçmiyorsa sıkıntı olacağını sanmıyorum fazla ilaç vermeyin ciğerlerine zarar veriyor
Byzcgty Suflee ılık bi duş rahatlatır biraz benim oğlumda 8 aylık diş çıkarıyor sıcak oluyor ara ara ama ateşi yüksek çıkmıyor çok şükür
Duriskonunannesiii Suflee biz yaşadık geçen yıl da bu zamanlar böyle olmuştu 6. Hastalık geçirdik yine bu aralar salgın var parka filan çıkıyorsa çocuklar birbirine bulastiriyor sebepsiz ateş oluyor hafif kırgınlık ve hafif iştahsızlıkla seyreden ,ateş geçince döküntü başlıyor
Suflee Duriskonunannesiii ya Bilmiyorum belkide salgindir :( parka cikardim cunku hep oynattim.. cok sukur oyle cok yuksek degil ama keyifsiz hissedebiliyorum bunu
Duriskonunannesiii Suflee diş değilse ,ateş düşüp döküntü başladıysa öyledir ama ateşi düşmüş demişsiniz muhtemelen diştir çünkü bizim ateş 3-4 saatte bir ateş düşürücü vermeme rağmen en az düştüğü 38,5 tu, 40 larda seyrediyor normalde
Suflee Duriskonunannesiii dokontu yok. Atesi bi cikiyor bi iniyor ama cok sukur yemesi ve uykusu ayni