babylove3003 Kızlar bebeğim 3 aylık kaynanam yani eşimin tüm ailesi uyarılarıma rağmen bebeğimi bakıyorum oturtuyorlar benim bildiğim çok zararlı doktorum tam bir şey demedi ama ben öyle biliyorum yanlış mı
Haticenur babylove3003 tabiki çok zararlı 3 aylık bebek oturtulurmu çok kızıyorum böyle şeylere bilmişlik yapıp zarar veriyorlar kesinlikle izin vermeyin söz konusu bebeğiniz olunca herkese koyun tepkinizi başta nasıl olursa öyle Hıdır şimdi bebeğiniz le ilgili sözünüzü geciremezseniz ilerde hiç dinletemezsiniz
Nazlican babylove3003 3 aylık oturamaz kii. Henüz omurgası düz değil çünkü, uyarın, rahatsızlıgınızı dile getirin
babylove3003 Haticenur Değil mi çünkü kendisi oturabilirse oturur zaten zorla oturtmaya çalışmak bilmiyorum kemikleri için zararlı bir kere
Aysenurgokduman Gamzosgamzos Gamzosgamzos ahh bu doktoru izliyorum kendi doktorumdan çok kendi dkktorumuz hiç bir şey demiyor onun için favorim ❤️
Selbiyavuz19 Benim kızım da 4 aylık olacak 1 hafta sonra arada 5 dk felan yastık destekli hafif oturma pozisyonu ile oturtuyorum çünkü kucağım da sürekli kafasını öne atıyor sanki oturmak istermiş gibi bilmiyorum yanlış mı yapıyorum 2 gündür böyle yapıyor😅
SevgiSelim14 Selbiyavuz19 yaa benim oğlum da oyle bende kısa süreli kucağımda oturtuyorum oyle Güler sanki bisey başarmış gibi 🤣 galiba mutlular. Bide bizimki sürekli yan yatıyor düzeltsem bile sizin bebisiniz nasıl yatıyor ?☺️
Gamzosgamzos Aysenurgokduman aynen canım ilk kızımıda bu doktorun onerileri ile buyuttum simdi ikinci kızımı butuyorum 😍💕
Gamzosgamzos babylove3003 rica ederim canım benim kızımda 3 bucuk aylık günlük az az oturtuyorum ilk kızımızı bu aylarda az az oturttum 6 aylık oldugu gibi desteksiz oturabiliyordu cok faydası oldu 😊
Sedasmsk babylove3003 ah o bisey mi kızımı 2 veya 3 aylıkken tam hatırlamıyorum ayını yürütmeye çalışıyorlardı hatta kaynanam ziplatiyordu annem hatta direk ona değilde eşime söylenirdi bak yapmayın öyle kemikleri birbirine batiyordur simdi onun daha küçük yazık günah diye tabi inadına sanki biz yapma dedikçe yapıyor gibiydi
S_x_w babylove3003 dr tavsiyesi ile 3 aylık destekli oturmaya başladı benim kızım🤷🏻♀️ Ama kendi hazırdı oturmak için..dik bir şekilde ise asla oturtulmaz tabi