silan1 Bebeğim 1 ay 1 günlük 3 gündür gece gündüz uyumuyo uykuya dalamıyo , daldı mı hemen gözleri açılıyo sürekli ağlıyo artık gözlerinden yaş akıyor ağlamaktan gaz damlası falan kullanıyoruz sanki hiçbir şey işe yaramıyo kolik mi diye düşünmeye başladık.
BabyKayra Mamanızı değiştirmeyi düşünmelisiniz eğer gazı varsa Aptamil conformil öneririm gazlı bebek maması. Kolik bebek belli saatlerde özellikle akşam saatlerinde hiç susmadan 3-4 saat ağlar. Ayaklarını yukarı doğru ileri geri çekiştirip durur. Doktora gidip ultrasonla karnına baktırırsanız kolik olup olmadığını anlarsınız en azından derdi nedir bilirsiniz.
Kumsalbebek1 Merhabalar benim bebeğimde 1 ay 6 günlük dediğinizi 4 gün çektik dün ve bugün çok şükür azaldı ultrason çektirdik olduğu gibi gaz var bebişte bu arada bizde hem meme hemde hipp organic gidiyoruz ama mamadan olduğunu düşünüyorum çünkü mamayı günde 1 kez 30 CC veriyorum iki gündür bio gaia diye probiyotik gaz damlasi aldım onunla rahatladı çok şükür birde karnına minik sıcak su torbası koyuyorum iki gündür ılık yani sıcak dediğim :)
silan1 Kumsalbebek1 biz meme çekmediği için mama gün içinde çok kullanıyoruz ağlama nöbetlerinden artık bebişimizde yorgun düştü gaz damlamız aynı bi faydasını pek göremedik açıkcası
Kumsalbebek1 silan1 evet çoğu bebeğe farklı farklı damlalar yariyormus bizdede ilk sap simplex vardı hiç bir faydasini görmedim biogaia aldım iki gündür sanki biraz azaldı gazlı kolik durumu yada atak dönemine denk geldi onu atlattik inanın ikinci çocuğum olmasına rağmen o kadar afalladimki bunda neyi var bilmiyorum diğerinde 6 yıl önce hiç sıkıntı çekmedim emzirip yatirirdim birdaha uyanınca meme verirdim gazını almazdım bilmiyordum yani rahat büyüttüm şimdi doktorlar internnet felan okurken bunda afalladim iki saate bir kaldır emzir gaz çıkar gaz damlasi al atak dönemleri varmış kolik dönemleri varmış 😄😄 afalladim en güzeli birşey bilmeden çocuk yetiştirmekmis bu arada bir iki arkadaşım e bebekte satılan mommys bliss gece olan şurubu kullanıyorlar hepsi çok memnun bebekleri uyuyormuş çok rahat geçiriyorlar valla bende düşündüm almayı fakat şurubun iceriginde pasiflora var o yüzden çok çok kararsızım elim gitmiyor almaya