tugbapolatmisirli 2 aylık bebeğim bu aralar emerken memeyle kavga ediyor resmen hem ac emmek istiyor hemde emerken ağlıyip memeyi iteliyor. Uyutuncs da uykuya dalıp 5-10 dk içinde uyanıyor böyle bi durum basına gelen varmı
Bozli tugbapolatmisirli süt istediği gibi çok gelmiyo olabilir benım oğlumda 1 hafta kadar yaptı böyle şimdi değişti doktoruna sordum süt az geliyordur dedi😞
N_3637 tugbapolatmisirli gaz birikiyor olabilir emzirme oncesi ve arasında gazını çıkarın yani kendini itmeye başladığı anda kaldırın gazını çıkarın benim kızımda bazen öyle yapiyor gazını çıkarınca devam ediyor. Yeterince icmeden uyudugu için uyanıyor olabilir. Onun dışında sütünüz tazyikli hızlı gelebiliyor olabilir bu sorunumuz da var bizim bazen kendini çekiyor bu yuzden sinirleniyor.
N_3637 Bozli belki çok geliyordur 🤔 sağarken fışkırıyor mu yada çok dolu dolu hissediyor musunuz göguslerinizi aşırı doluyken biraz sağip vermek hızlı gelmemesi acısından daha iyi
Mommmyyyy tugbapolatmisirli facebook ta Emzirme akademisi var oraya yazabilirsiniz yardımcı oluyorlar. Meme reddi yasiyosunuz büyük ihtimalle. Emzik biberon varsa hemen bırakın.
tugbapolatmisirli Sağdıgım sütü biberonla veriyorum. 2 gün önceye kadar cok iyi emiyordu. Sarılığı da daha geçmedi