Sulebaydir Bebegimin ateşi durduk yere 39 a çıktı nobetci eczaneden carpol almaya gittim herkes bebek için ilaç kuyruğunda bir salgın mi var acaba?
Brcdrnlila Sulebaydir covid salgını var ! Diğer hastalıklarda mevcut kızım da aynısıydı virüs dediler hastanede ama kendi özel doktormuz test istedi covid oldu üstelik bende yoktu bile sonradan eşim oldu calpol ve ibufen ateş hiç düşmüyorsa hastaneye gidin
Svly1212 Sulebaydir benim kizim da ateşlendi evde parol veriyorum düşmeyecek gibi olursa götüreceğim herkeste var sanirim
Majesteleri Sulebaydir ailecek covid olduk bizde ilk oğlum ateşlendi sonra eşim sonra ben geçmiş olsun
Zlyhky11 Benm de eşimde var ilk gün kas ağrısı vardı iki gündür de ateş doktora gittik belki 100 kişi var iğne yapıp yolladılar ama bi devlet hastanesi covit için kapatılmış şoke oldum
Birmelekmeselesi46 Sulebaydir İki haftadır bu salgınla mücadele ediyoruz biz. Çok geçmiş olsun. Ağır bir enfeksiyon sanırım kızım yeni yeni atlatmaya başladı diyebilirim. Bizde crpye bakarak hareket etti doktorlarımız covid testi istemediler hiç.