SEYMAMMELEGIM Kızlar kizim 14 aylik ve uyumayan bir bebek bu damlayi alıp kullanmak istiyorum kullanan var mi gerçekten ise yarıyor mu
Toprakmelissa SEYMAMMELEGIM ben kullandım bir kaç kere gece uyanmasına engel olmuyo sadece uykuya dalmasına yardımcı oluyo tamamen bitkisel hiç bir zararı da yok bağımlılık gibi bişey söz konusu değil şimdi öyle yazanlar olur çünkü
Semaelisa27 SEYMAMMELEGIM 6.5 aylık kızım da uyku problemi çok fazla 5. Ayından beri çok huysuz olduğu zamanlarda kullanıyorum bir zararı yok
Eligulu SEYMAMMELEGIM bende aldım ama reçetede sinir ve gerginlik yapar yazıyor sanırım korktum kullanmaya
Deletedmom_54 Toprakmelissa merhaba kaç aylıkken başladınız ? Kızım 4 aylık ve tam bir saatte uykuya dalıyor gece uykusuna neredeyse 2 saatte geçiş yapıyor bizde de acaba işe yarar mı 😔
Toprakmelissa Deletedmom_54 bizde o aylarda kullandık şuan 9. Aya giricez tbi ama o aylarda kullandım faydası oldu mu 1 saatte uyuyorsa yarım saate düşüyo
Semaelisa27 SEYMAMMELEGIM evet kesinlikle gayet memnunum uykudan 40 dk önce 15 damla veriyorum bebeğime