NehirVolkan https://mutluresim.com/images/2022/07/12/3e9YQ.jpg. Başına gelen oldu mu acaba uyanınca geçiyor
sema_aa NehirVolkan yatağında veya çarşafında birşey olabilir komple değiştir yattığı yeri de bir geceliğine değiştir dene istersen
Asellzey Yattığı oda çok sıcak olabilir mi, uyurken terliyor sonrasında olabilir mi?tabi doktora görünmekte fayda var.
NehirVolkan Fatma22 ya bi kaç gün önce vücut ısısı yüksekti ateş ölçtüpümde atşei yoktu sonraki gün böyle oldu sadece uyurken uyandığında geçiyor
Asellzey NehirVolkan yüksek ihtimal olabilir canım, ben de kışın aldandım çok soğuk değilken yün yeleklerden giydirdim sadece yelek kısmı kızarmıştı , sıcaktan olduğunu o an farkettim hemen.
Fatma22 NehirVolkan bebeklerdd ne derece oluyo ne oluyo bilmihm canm bi arastr . Bnde cok sicakta ve kafeinli ictigimdd fazlaca paketli gida tukettigimde stres yasadigimda boyleym . Uyurkn bise yok gece uykumda oluyorum yanarak kasiniyo .sabah geciyo sonuyo .yapack pek bise de yok ama en onwmlisi bevege stres yasatma sende yasama
NehirVolkan Fatma22 teşekkür ederim o zaman sıcak etkiliyordur mesela yan uyuduğunda sadece üzaerine uyuduğu yanağı öyle oluyor
Aycan1419 NehirVolkan yatağının yani yattigi yerin hep temiz ol.aso gerkeiyo yaptığımız zaman terden kirden tozdan vs oluşuyor bu
Fatma22 NehirVolkan pamuk disinda bisey kullanma canm yastigi nevresimi fln hep tmz ve pamuklu kumaslar olsun
Fatma22 NehirVolkan bazi kumaslarda etkiliyo beni. Insallah uzun sureli olmaz gecmis olsun annesi . Ilk firsatta dr gorunun
NehirVolkan Fatma22 çok teşekkür ederim dikkat edicem dün acil pek ilgilenmedi doktor geldiği gibi götürcem tekrardan teşekkür ederim ❤️
NehirVolkan Masumkelebek kol yüz bacak oluyor uyanınca geçiyor ilk defa ilk suyuna çorba yaptım diğer gün böyle oldu