0706almila Annelere verilen 300-400-600 TL PTT ye yatan doğum yardım parasını doğumdan ne kadar zaman sonra aldınız
Linaamom 0706almila her doğum yapan anneye tek seferlik devlet tarafından verilir baba sgk dan başvuru yapıp parayı çekebilir Ptt den
0706almila Okuyan_anne bunu eşim çekebilir mi ki ben memlekete gideceğim ya da herhangi bi PTT’den alabiliyor muyum
melekdag 3 ay sonra felan . PTT den aldım . Yatıp yapmadığını e devletten kontör edebilirsiniz . PTT kurum ödemeleri yazın altta para görünürse yatırmıstırlar
0706almila efeninannesi06_ her anneye var canım tek seferlik ben ilk doğumda 300 aldım şimdi 400 alacağım
zeytindalii efeninannesi06_ ben herkese çıkmıyor diye biliyordum bebeğim 6 aylık geç mi kaldım ve nasıl yapıyoruz acaba biliyor musunuz ?
melekdag zeytindalii 1 seneye kadar alabiliyorsunuz . E devlet e PTT kurum ödemeleri yazar mısınız yattıysa orda görünür . Herkese yatıyor . 300 TL felan yatıyor
yagmurmeirefe 0706almila otomatik mi oluyor kimlik başvurusu yaparken yoksa ayrıyetten yapmak mı gerekiyor
Minnakordek 0706almila 5. Ay civarında gidip aldım eşin de alabilir mi bilmiyorum ama başvuruyu eşiniz yapabilir