Anneliqueen Bebeğim 11 günlük gaz çıkarırken zorlanıyor çığlık atıyor sürekli ağlıyorum bu yüzden normalde sakin sessiz bir bebek kucağıma alıp göğsüme yatırıp sırtına vuruyorum başka napabilirim bilmiyorum çok uzun sürüyor 1 saatte çıkmıyor
Aslicatkin Anneliqueen biogania cok etkılı favsıye ederım bde ayklarnı karnına dgru cek bıraz bı kac kez yap bısıklet srme hareketıde yapabılırsn
Deletedmom_54 Anneliqueen sırtına pat pat yap sonra sıvazla bu döngüde devam et gazı üstten çıkarmasını sağlıyor alt gazı varsa karnına masaj yap bacaklarını bisiklet hareketi yaptır üstüne müslin örtüp uzaktan fön makinesi tutabilirsin duş aldırmak çok rahatlatıyor bide sırtını göğsüne yasla bacakları tuvalete oturmuş gibi dursun döbek deliği ve kasık arasını avcunun içiyle ovala sadece gece uykusunda çoraplarını çıkar gün içinde hep çoraplı olsun ben böyle koliği yendim 🌸
Aslicamm Anneliqueen Bence kesinlikle anason rezene vs vermeyin daha çoook minik kaldı ki rezeneyi artık yetişkinlere bile onermiyolar genotoksik özellikleri kanıtlanmis diye. YouTube Sevim Kuruçay gaz masajı videosu benim çok işime yaramıştı siz de deneyebilirsiniz mide gazını çıkarıyodum ama bağırsak gazından çok çektim o masajlar rahatlamıştı bizi
Serpilctn Anneliqueen kucağında oturur posizyonda 40 saniye kadar bekle sonra kucağına al ve sırtını sivasla rahat çıkarır baktın yine çıkmıyor biraz sırt üstü bir dk kadar uzansin sonra tekrar kaldır sırrını sivasla ben öyle yapıyorum daha doğrusu bana doktorum söyledi