Elifea Aptamil conformil kullanıyoruz. 70 günde 2.800 gram almıştı. Haftaya yeniden kontrolümüz var o zaman ne kadar oldu bakicaz.
Edanurkkeless GokcenD hipp combiotic gündüzleri geceleri de golden goat kullanıyorum ben gelişimi kilosu gayet güzel ikisinde de gaz sorunu yaşamadım
Edanurkkeless GokcenD hayır yok bir sebebi golden goat hipp e göre daha tok tutuyor o yüzden geceleri kullanıyorum.Ama hippte anne sütüne en yakın olduğu için onu da bırakmıyorum yani tamamen kendim öyle yaptım bir sebebi yok 😊
Byzcgty GokcenD alerjik bebeklerde kilo alımı durabiliyor çok zayıf kaldıysa önerebileceğim mamalar var
Nuhahavva GokcenD evet şuan 7 aylık o buçuk kilo ve bence anne babaninda bebeklik halleride önemli bende kilolu bebekmisim kızımda aynı benim gibi
hepbahar123 Gokcennderenn ben de 6 aylik olmak izere bebelac gold nutricare aldım vercem biraz kendini toparladon diye sütüm yağlo değildi galiba çok kilo alamadı acaba ne kadar ginde mama vercem
Nuhahavva hepbahar123 4 saatte bir veriyorum 180 cc mesela akşam en son 9 10 11 de verdimmi bidaha sabah karşı kendi uyanıyor acıkınca veriyorum 5 6 gibi. Bu ara 9 buçuk kilo yazacaktim yazmamışım 😃
hepbahar123 Nuhahavva bnm kafam çok karıştı şimdi ne zan emzirecen ne zaman kahvalti ne zaman tekrar emzircem öğle yemegi akşam derken ne yapacağim nerden başlicam anlayamadim carşamba güni doktora gidecem.bakalim ne dicek
Nuhahavva hepbahar123 benimde öyleydi sonradan oturttum zaten herseyi yemiyor 1 yaşına kadar hep tadim olucak ana besin anne sütü veya mama yemeyince mama veriyorum yiyince açılmasına göre yediryorum