Mtg ElfYavuz ElfYavuz bende kullaniyorum organik mama bebegimide yariyor gaz sorunu ve kusma yapmiyor ama fiyat yuksek malum bize 350 gr 60tl 3 gun gidyor bebegim 3 bucuk aylik
ikos58 ElfYavuz genel olarak kullananlar memnun ama aramaya yzıp bakarsanız bır kac gun once bır post acmıslardı ıcerısınden bocek cıktı dıye
ElfYavuz Reflesha kullanan annelerden bunu duymak güzel içim rahatladı ☺️ bazı yerlerde olumsuz yorumlar okumuştum da
Reflesha ygd combiotic daha gazlı ve karın agrısı olan bebekler için ben combiotic kullanıyorum kabızlıgıda önlüyor
Aycaauzm ElfYavuz oğlum 33 günlük bizde anne sütüne ek veriyoruz gazını mama bittiği gibi çıkartıyo kakada bazen zorlanıyo ama yapıncada tam yapıyor benden mi kaynaklı bilmiyorum ama bi maması değişik kokuyordu bi kutu mama boşa gitti onun harıcınde ğüzel
Karen [bilinmeyen] kendi halinde evinde iki çocuğunu büyütmeye çalışan bir anneyim üstelik emziremediğim için o mamalara muhtacım hiçbir mamayı karalamak gibi bir amacım yok baya kutunun içinden böcek çıktı gözümle gördüm yani diğer mamaları bilemem benbaşıma geleni biliyorum sadece
Heraninannesi Bizde dün başladık kızım kendi kendine gazını hem alttan hem üstten çıkarıyor . Peki bu mama kilo yapıyor mu yapmıyor diyorlar
Karen [bilinmeyen] kusura bakmayın yanlış anlamaya çok müsaitim bu konuda çok haklısınız şuan piyasaya baktığımda içerik olarak tek içime Sinen mama hipp ama başıma böyle bir olay geldi kutusunu her gördüğümde içinden yine çıkacakmış gibi hissediyorum yoksa değişmeyi düşünmezdim bana göre daha iyisi olmadığı için😔 evolvia ya karar verdim ama ondada glikoz şurubu varmış 🤦♀️Siz hangi mamayı kullanıyorsunuz bebişlerinize
ArasAtlas Bende hipp combiotic kullanıyorum memnunum aptamil gaz ve kabızlık yapmıştı bundan memnunuz
Karen [bilinmeyen] hiç düşünemedim fotoğraf çekmeyi zaten görünce şok oldum ve hemen lavobadan attım su akıttımüstüne keşke çekseydim bebeğimde çok açıkmıştı mecburen o mamadan vermek zorunda kaldım çünkü benim hiç sütüm yok bi bakim sayfalarına yazım dicem ama burda bir arkadaşında çıkmış hipp in müşteri hizmetlerini aramış ve hiç ilgilenmemişler
Karen [bilinmeyen] işte hepsinin bir eksiği yada gereksiz fazlası var bakalım hakkımızda hayırlısı olsun kısmetimizde hangisi varsa onu kullanıcaz