2811uraz Kızlar çocuğum yüz üstü asfalta düştü üst dudağı biraz kanadı ve hafif şiş ne süreyim sizce buz tutturmuyor
Ayazzmomms 2811uraz buz koyun benım oğlumda dudağını patlattı korkuyla acıle gıttık buz koysaydınız başka bişeye gerek yok dedi
YeniAnneIstanbul 2811uraz gecmis olsun benim oglumda kac defa yuzunu cizdi oyle sayamiyorum bile 😔 ben genelde sadece biraz dogal yag suruyorum (badem yagi tarzi birsey) zaten baska yapacak birsey yok en fazla bir haftaya gecer
daisymomm 2811uraz asfalta düşmüş çocuk yumuşak zemine değil. Bence bi götürün sonra içinizi kemirmesin
babyandmom1 2811uraz nereden düştü asfalta kaç aylık bunlar çok önemli. Uykuya meyil gözlerde kayma kusma hareketlerinde değişim gibi belirtilerden biri varsa vakit kaybetmeden gidin
CankizimRavzam 2811uraz Canım alnı çok şişmi uykuya meyillilik varmı kusması falan oluyor mu yani bişey olmasa bile mutlaka bir doktora gotur için rahat etsin yoksa her hareketinde şundan mi bundan mi dersin
2811uraz CankizimRavzam götürdüm Bikaç saat takip ettiler şükür iyiyiz 🙏🏻 Teşekkür ederim 🙏🏻sadece dudağı şiş ve kan topladı daha da 6 buçuk aylık 😢