Aysunkale23_ Merhaba kızlar bebeğim 44 günlük bazen fışkırtarak kusuyor su gibi bazen baya peynir kusuyor kusması çok aşırı aranızda durumu yaşayan varmı napabilirim sürekli kıyafet değişiyoruz
Bukeettt7 Aysunkale23_ tatlım bende bi çare bulamadım 9 haftalık oldu doktor fazlasını çıkarıyor dedi korkma dedi bide benimki hem ağzı hem burundan aynı anda belki reflüsü vardır fışkırarak ya bi doktora götür ilaç falan verir
Metesmom Aysunkale23_ Su gibi fışkırtarak kusuyorsa reflüsü vardır canım. Doktora danış ilaç önerir belki.
Kadifemsii Aysunkale23_ doktor bana azar azar sık sık besle demişti . Ama tabi sizde götürün doktoruna reflü olabilir
Aysunkale23_ Bukeettt7 Banada annemler öyle diyor fazlasını çıkarıyor ama baya dolu dolu kusuyor bugün diyelim dolu dolu peynir kustu baya fışkırtarak
Bukeettt7 Aysunkale23_ doktora git için rahat eder ben gittim normal dedi hatta kendisi kusturdu ayaklarını karnına ittirerek yani kilosu güzelse sıkıntı yok diyor hem kusup kilo almıyorsa o sıkıntı ama
Tucelina Merhaba emzirdikten sonra gazını çıkarırken çıkarsa dahi yarm saat dik pozisyonda mutlaka tutun yaptırmayın yüksek ihtimal reflusu var benim kızımda öyleydi 5 aylık hala kusuyor