Bilgeeren Kızlar merhaba oğlum 4 aylık ama kafasınu. Arkası düz gibi ve bir tafaru yamuk gibi düz kafa yazstıgığını kullanmakta geçmi kaldım.. sizler böyle bir sorunla karşılaştınız mı ve çözüm önerileriniz neler rica etsem paylaşabilir misiniz ?
Ebruferit Bilgeeren bizim de düz artık sağa sıla döndürüyor kendisi yastık koyup yan yatirsamda yine aynı yöne dönüyor 5 Aylığız
asocialmom Bilgeeren merhaba bebeğinizin kafası yuvarlaştı mı yoksa hala düz mü benim kız 7 aylık olcak kafası düz 🙁
SukranUras Bilgeeren sağa sola çevirerek yatır sırayla. 5 6 aydan sonra uyurken kendisi de dönmeye başlayacaktır. Bizim de sanki düzleşir gibi oldu napsam yan yatmazdı. Sonra o aylarda kendi dönmeye başlayınca top kafa oldu 😊
Bilgeeren Ebruferit umarım düzelir ya annelik çok zor gerçekten inanın ben kilo verdim 1 haftada yememesi bir yandan bu kafa olayı bir yandan yavrumun herşeyi iyi gşderken yememesiyle birlikte kilo alımı azaldı .. şuan 6 300 kilo verdi yavrum.
SukranUras Ebruferit dönmesini istediğin tarafa yatırınca diğer tarafa destek koyabilirsin dönmesini engellemek için
Bilgeeren asocialmom canım düzdü ama bi yöntem denemeye başladım faydasını görüyor gibiyim.. aslında bunun işe yararlığını kesinleştirince instagramda kendi sayfamda paylaşacaktım ama tamamen fayda gördüm sayılmaz yeni başladık zaten .. ben kafasının şekline göre düz kafa yastığını kendim yaptım.. bulduğum yöntem bu .. ilerleme kaydettik ama tam anlamı ile geçti diyemem .. 1 yaşına kadar kemikler yumuşak olurmuş istersen snde dene
nazan34 cnm üzülme doktorumuz iyice hareketlenince düzelecek kafa büyüyor sonuçta dedi.7.aydayız düzeldi güzel kafası oldu hemde. hiçbirşey yapmadım .şimdi sizinkide yan yatmaya başlayacak 5.ayda başlar muhtemelen.dönecek yatakta.kendiliğinden düzelecek
Bilgeeren nazan34 bizde 6 aylığız ama kafasına üstten bakınca bi tarafı çıkıntılı duruyor.. bir tarafı daha yassı başlarda çok üzüldüm çok takıldım ama şuanda daha rahatım erkek çocugu olduğu için birde üzülmüştüm ama çok sağa sola dönüyor doğru
Tomris4646 Theraline düz kafa yastığı aldık 3,5 aylıkken şu an 5 aylığız baya faydası oldu fakat yastık çok küçük elim kadar Bebek çok rahatsız oluyor küçük olduğu için kafasının arkası levha gibiydi baya fayda etti önerebilirim düşünen arkadaşlara
Bilgeeren Tomris4646 bende almıştım canım fakat bebek ay olarak küçük olunca faydası oluyor ama sonrasında o yastık maalesefki küçük kalıyor.. ben 4. Ayında kullanmaya başladım etkisini göremedik .. Keşke daha erkem kullansaydım .. ama nasip çok teşekkür ederim 🙏🏻