Pimpirikk Bayramda köye gidicez 2 günde kalacağım bebeğim 4 aylık köyde sivrisinek çok nasil koruyabilirim bebeklere uygun krem sprey ne önerirsiniz kullanıp memnun kaldığınız?
Busrakaya16 Pimpirikk aynı sorun bizde de var doktoruma sordum bebeğim dört buçuk aylık bu arada daha çok küçükmüş o tarz spreyler için. Eltim kızına suya lavanta yağı karıştırıp sürüyormuş o iyi geliyormuş deneyebilirsiniz.Eğer korumanıza rağmen ısırırlarsa da mustelanın stelatria kremi varmış onu sürün.
Sarisin Pimpirikk incia diye bi sinek kovucu var bu ara çok duyuyorum adını doğalmış içerik olarak. Ben almadım ama alsam mı diye de düşünüyorum
Brnkrm Pimpirikk doğal olanı tabiki.lavanta yapı şimon yağı ve mane yağını karıştırıyorum suyla tabiki ve sıkıyorum kıyafetlerine yastığına. Bu yaz bir tane bile ısırmadı
Brnkrm Pimpirikk doğal olanı tabiki.lavanta yapı şimon yağı ve mane yağını karıştırıyorum suyla tabiki ve sıkıyorum kıyafetlerine yastığına. Bu yaz bir tane bile ısırmadı
Sevyesim Ben trukid aldım %100doğal mühendisinoğlu sayfasını duymuşsunuzdur o tavsiye ediyordu çok da memnunum biraz pahalı ama sadece doğal yağlardan oluşuyor olmasından bi de ithal ürün dolardan dolayı sanırım