Nohutannesi GiybetReis yani böyle durumlarda ben ne yerse karışmıyorum. Ben de hasta olduğumda canım bir şey istemiyor ve tek tip az besleniyorum. Çocuklar da minik birer insanlar sonuçta🤷♀️
CankizimRavzam GiybetReis Benim kızda ekler pasta yemek istedi valla normal zamanda yemek yemeden vermem ama şimdi hasta ya ne yerse yesin kafasindayim ALLAH yardimcimiz olsun
CankizimRavzam GiybetReis bizimde 38.5 doktordan geldik üst solunum enfeksiyonu dendi 😥 Üç gün kontrol edin dedi sağlıklı çocuklarda bu normalmiş fitil verdiler bolca ayran su verin dediler birde soğuk kompres yapın dediler o kadar
GiybetReis CankizimRavzam hiç bişi içmiyor yemiyor ki 😞 soguk herhangi bişide deydirmiyor vucuduna. Daha cok aglıyır. Aglayınca daha cok yüksleiyor ates..
GiybetReis CankizimRavzam amin 🙏🏻 Bende verdim süt burgerş. En azından susar su içer diye. İçti biraz Şükür
GiybetReis Karla muhtemelen. Eşimde rahatsız dün doktora gitti serum vs yaptılar eşime ama test yapmadılar.
Elmassss GiybetReis dediğiniz gibi sirkeli su çok tehlikeli onun yerine sürekli çeşme de elini yüzünü yıkayın ateslendikce aynı aylarda benim kızım da o şekilde böyle düşürdük ateşini zibinla Dursun sadece
Melek1411 GiybetReis benim kızım 6 aylık hem kızım hem ben hem de eşim ateşimiz 40 oldu. İhmal etmeden bir doktora gidin bizim covit pozitif maalesef. İnşallah sizinki basit birşeydir ama en azından bir tahlil yapıp antibiyotik verirler belki
GiybetReis Melek1411 eşim gitti dün doktora. 39 derece ateşle. Serum verdiler ve ilaç. Doktor test yapmadı. Ateş düşerse covid oldugunu düşünmüyorum demiş eşime. Eşimin ateşide serımdan sonra düştü
asiltonunmommysi Melek1411 benimde oğlum 10 aylık benden bulaştı covidiz şimdi ateş düşürmeye çalışıyoruz GiybetReis benim ateşim de düştü covid pozitif im ben.
Nrkzy GiybetReis aynı şekilde bebeğimin ateşi düşmedi doktorumuz kan testinden anladı test yapılmasını istedi covid çıktı bence sizinkide covid olabilir
Melek1411 GiybetReis bende ilk muayene oldum test yapmadılar serum yaptılar 40 dan 36 ya düştü ateşim ama yine de pozitif