newmom89 Merhaba bebeğim 30 günlük bir gözü kahverengi bir gözü lacivert normal mi sizce.Hiç böyle bir konuya denk gelmedim. Bilginiz var mı ? https://resimyukle.io/r/Ok1uUpw9MB
Kadifemsii newmom89 yani pigment eksikliğinden gözler açık renk olabiliyormuş zamanla düzeliyor diye biliyorum ama zaten 2. Ayda göz muayenesi olması gerekiyor biraz daha erken davranıp götürün isterseniz ama düzelir gibi
Azramina newmom89 görme problemi yok ama gözünün biri diğerinden ton olarak farkı . Şuan 7 aylık bir gözü kahve rengi diğeri Ela ile kahve arası bir şey . Biz ailesi olduğu için farkediyoruz . Bilmeyen anlamıyor sadece güneşte anlaşılıyor .
newmom89 Azramina Aman sağlık problemi olmasında varsın farklı renk olsun önemli değil yeterki iyi olsun. Ben acaba yenidoğan oldupu için mi böyle yoksa görme yetisiyle ilgili problem mi var ondan merak ettim. Bakalım doktorumuz ne diyecek.
Azramina newmom89 çok şükür 🙏 inşallah sizde de bir sıkıntı çıkmaz . Çok nadir rastlanılan bir durum . Bizde ki renk farkı çok bariz değil . İnternette birçok örneği var bakabilirsiniz .