Alppinannesi Bebeğim üç aylık, kendimi çok kilolu hissediyorum emzirirken kilo veren varmi varsa bana da tüyo verebilirmisiniz neler yaptınız giydiğim hiçbisey yakışmıyor artık 😩
Asyaveannesi04 Alppinannesi emzirirken kilo vermek hiç umurumda değil evlenmeden önce 48 kiloydum doğuma giderken 73 ile gittim sonra 67 oldum şuan 64üm ve emziriyorum takviye edici gıdalar kullandığım içinde kilo veremiyorum şöyle bebeğimi doya doya emzireyim ondan sonra düşünüyorum kilo vermeyi gardrop kıyafet dolu hiç biri olmuyor çoğu xs s beden umurumda asla değil 😍bebeğim de 6 ay 8 günlük
ozomom Alppinannesi yani herkeste aynısı olur mu bilmiyorum ama ben dikkat edeyim derken öğün atladım sanırım sütüm azaldı direk,çocuk kilo almıyor hemen yeniden yemeye başladım. Emzirirken dikkat edenler de oluyor kilo veriyorlar ama ben beceremedim sanırım 🤷🏻♀️
Aklimdasin Alppinannesi daha cok yeni verirsiniz m etmeyin hıc bısı yapmadım bende sadece emzirdim ve deli gibi yedim 6 ayda 25 kg verdim
Haticerdogan Alppinannesi şöyle 63 le hamile kaldım 90 la doğuma girdim🙈. 7 si doğumda gitmişti. Şuan 28 günlüğüz 73 e düştüm. Sağlıklı az kalırili besleniyorum ve emziriyorum sadece sütüm azalmadı
Alppinannesi Asyaveannesi04 siz daha verirsiniz benim sorunum hamilelikte n önce de vermem gerekiyordu şimdi onlari vermek istiyorum
Alppinannesi Aklimdasin ya ben hamilelik öncesi kiloma döndüm sayılır ama zaten sorun da o , normalde de vermem gerekiyordu önceki kilolarimi vermek istiyorum