Bngl_eylul Merhabalar kızlar besin alerjisi olan bebişlerin anneleri neler yiyorsunuz içiyorsunuz. Malum süt ürünleri yumurta ve bi çok şey yasak diyette. Ve bebeginize hipoalerjenik mama takviyesi yapıyor musunuz günde kaç cc veriyorsunuz emzirmeye ek ?
Gulcenk83 Bngl_eylul benim bebeğim emiyor bana doktor diet listesi verdi patlıcan domates acı turşu ekşi hazır gıdaların tümü yumurta bunlarınkiyle hepsi yasak kahvaltımda çorba içiyorum diğer öğünlerimde çoğunluk sebze et yiyorum ama işimiz çok zor
Bngl_eylul Gulcenk83 hangi çorbayı yapıp içiyorsunuz bide hangi etleri tuketiyorsunuz birbirimize fikir alışverişi yapalım dedigin gibi işimiz çok zor çünkü 😞 Ben sabahları dereotu yeşil soğan kivircik salatasi yapıp zeytin ekmekle yiyorum akşamları da bulgur pilavı ve yine aynı salatayı yapıp yiyorum
Gulcenk83 Bngl_eylul sabah mercimek çorbası şehriye çorbası bazen sebze çorbası içiyorum gün içinde semizotu t.fasülye barbunya gibi şeyler yiyorum akşam domatessiz bol yeşil salata baharatsız köfte tavuk et yiyorum 🤦♀️Balık da yasak en çok buna üzülüyorum bol su içiyorum
Hbbadgzl Et yasak değil mi bende aynı sorunu yaşıyorum et kesinlikle yememi söyledi doktor hatta bir defa yedim bebeğimin kakasında kan gördüm bir daha da yemedim
Bngl_eylul Mercimek gaz yapmıyor mu sizin bebekte. Bide sehriyede gluten var et ürünleri yani hayvansal gıdalar bildiğim kadarıyla yasak sizin sadece süt alerjisi mi
Bngl_eylul sila bende şuan pregomin as veriyorum takviye olarak günde kaç defa kaç cc veriyor emziriyor mu