snowflake Bebeğim bu saate kadar kendini aç bırakıyor ne hazirladiysam istemiyor bir buçuk yaşında hemde hasta sabahki ilaçlarını bile veremedim zaten verirken çıglık kıyamet zar zor veriyoruz ben napacam ne yedirecem artık çöktüm ağlıyorum
Aklimdasin snowflake corba yedirin. Oturtun karsınıza. Zorla agzına bikac kaşık atın. Aglaya aglaya mecbur biraz yesin ki ilaç içsin
melekdag snowflake Hasta diye yiyemiyordur bizde hasta olduğumuzda canımız bişe istemez . Genel olarak diyorsanız benim bebeğim de çok yemez ve hareketli daha çok tatlı tarzı seviyor diğerlerini bi kaç kaşık şeklinde yedirmeye çalışıyorum
mamanveutdormir snowflake benimde kızım diş çıkartıyor ateşli yemekleri reddediyor bende zorlamıyorum sevdiği bisküviler parmak peynir meyve suyu deniyorum. tavuk seviyor diye minik tavuk butu pişirdim akşam onu yedi güzelce doydu biraz. hastayken yesin diye zorlama istersen canım sevdiği şeyleri teklif et bolca su içir inşallah çabucak iyileşir bebeğin
snowflake Aklimdasin çorba yedirdim çok değil 3-4kasik aldı ilacının sadece ikisini verebildim kendini yerlere atıyor çığlık atıyor ağzını kitliyor 😢😢
Yakamoz__00 Aklimdasin zorla vermek ne kadar doğru. Sizim ağzınıza zorla bsy verseler ne hissedersiniz. Bizimki nin de yemediği coo oldu sabahtan belkkbaksam 3 4 e kadsr yemediği oldu. Yedirmeyi denedim yemedi 1 saat sonra denedim yemedi bazı günler sadece meyve geçirdi..zorlamak me derece doğru.
Aklimdasin Dilanzh katı seyleri zorla yediremez ama sıvı corba tarzı seyleri agzını zorla tutarak yedirebilir. Yapmış biri olarak söyledim
snowflake Dilanzh bir buçuk yaşındaki çocuk sabah 7 de uyanıp saat 12 ye kadar hiçbirşey yemiyor ve çorba yaptım 12 Di zar zor 3 kaşık sadece 3 kaşık yedirebildim bu yiyen çocuk mu oluyor