Minahanzade Mamayı 2 ölçek koyup suyu 3 ölçek koysak çok mu kalorisi azalır??? İştah problemi yaşayıp Böyle yapan var mı ?
Ugggg Minahanzade bence üstünde verilen ölçü neyse öyle yap fazla gelirse belki midesine dokunabilir .
doganinannesi Minahanzade ben 200 CC için 6 ölçek koyuyorum ama kaşıkla içtiğimiz için zor oluyor kivamli olsun diye bir tatlı kaşığı buğday ya da yulaf ununa katıyorum mamayı
Elismila Minahanzade ölçüsü neyse onu yapın bence yemiyosa eğer doktorunuza danışıp başka mamaya geçin
Deletedmom136 90 ml suya 60 ml mama mı diyosunuz? İştahsızlığa iyi mi geliyomuş bu? İlla kalorisi azalır 60 ml mama 30 ml su içecek çünkü
Minahanzade Deletedmom136 yani kıvamı daha sulu olunca kolay yutuyo en azından içebiliyor diye ama dediğiniz gibi kalori düşüyor sanırım 😥
Byzgl_2019 Minahanzade biz bi pronlem yasamadık 1 2 kere veriyodum öyle kakasını yapınca normal veriyodum yine
Minahanzade Elismila diyet mama malesef başka mamaya geçemiyoruz 😭 Deletedmom136 süte alerjisi olanlar da içebiliyor mu kaşık mama
Elismila Minahanzade ölçüsü neyse onu yapın bence yemiyosa eğer doktorunuza danışıp başka mamaya geçin
Deletedmom136 Minahanzade içeriğinde süt olmayanı var mı bilmiyorum ama hipp pirinçli var mamayla hazırlanabiliyor