EsnadinAnnesi Kızlar kızımın göz kapağı kızarmış,şişmiş yüzünde 2 tane şiş var. Sabah bir şeyi yoktu şimdi böyle oldu. Bakıyorum vücudun da da var. Alerji midir acaba ama her zaman yediğinden farklı bir şey yemedi? Su çiçeği falan ola bilir mi
Madam EsnadinAnnesi su çiçeği öyle olmaz canım alerjidir o çocuğu hemen hastaneye götür ciddileşebilir
Elifkskl EsnadinAnnesi olabilir canım. Kolundan da başka bir yerde bir şey yoksa karınca ısırmış olabilir
EsnadinAnnesi Madam hayır şişlik yok ama vücudunda kızarlıklık var sinek ısırığı gibi attığım fotoda kolunda var
EsnadinAnnesi Madam ben ilk önce alerji oldu deidm amma 14 aylık ve her zaman yediği şeyleri yedi farklı bir şey denetmedim. Ve de yalnız açıkta kalan yerlerinde var karnında sırtında yok
Madam EsnadinAnnesi şişlik olan bölgeler sıkıntı alerjide her zaman döküntü falan olmuyor yüz göz şişiyor bölge olarakta birde her zaman yediği şeyde alerji yapabiliyor malesef sonradan yada bir tür böcek falanda ısırmış olabilir
Yildiz_07 EsnadinAnnesi sinek ısırmıştır kızımın da aynı şekilde daha küçük oldukları için alerji gibi oluyor eczaneden ilaç alabilirsiniz 2 güne geçirdi bizimkisini ama istersen yine de bir sağlık ocağına gidip sorabilirsin