Rojroj24 Kızlar bebeğim 5 aylık ama kayınvalidem vs herkes şimdiden vermeye başladı bazı gıdaları bende başladım mecbur ek gıdaya doktor bi kağıt verdi yoğurt pekmek meyve suyu sebze suyu yazıyor saçma gelcek belki ama şunu meral ediyorum zebzeleri haşlayıp sularındanmı vercem yoksa normal sıkıpmı vericem bide hangi sebzelerin vericem yazarmısınız?
SumeyraErva Rojroj24 sbzeleri haslayarak yada buharda pisirerek ezip verebilirsin meyveleri de ezip verebilirsin
DuyguM Rojroj24 once 3 gun kuraliyla tadimliklara baslamalisin cok az miktarda. Mevsim sebzeleri-kabak,patates iyiyse havuc, meyveler-elma, armut, muz, seftali, avokado, yogurt ile baslayabilirsin. Meyveleri cam rendeden gecir, sebzeleri buharda pisir 👍
Rojroj24 SumeyraErva doktor püre için biraz daha bekle istersen dedi 5 aylık oldu ya ben korkarım çünkü panik biriyim yutabilirmi acaba falan dedim biraz daha bekle ozaman falan dedi
Rojroj24 DuyguM 3 gğn kuralını geçtik artık biz kayınvalidem vs bişey olmaz ditre erik üzüm vs emdirdi yoğurt yedirdi azcık kayınbabam karpuz kiraz emdirdi oyüzden direk başlicam ama püre yutabilirmi daha 11inde tam 5 aylık oluyor bugün 4 ay 29 günlük görünüyor programda
DuyguM Rojroj24 keske direkt meyve vermeseymissiniz, karpuz cok sekerli. Uzum de sonraki aylarda veriliyor. Umarim reddetmez sebzeleri. Pure yaptiktan sonra biraz sulandirip verin ozaman alisana kadar
Buharcik Rojroj24 ay keşke müdahale etseydin canım ya, tabi bilemem durumunuzu da... benim oğlan 7 aylık yoğurtla başladım ek gıdaya şimdi sebze yediremiyorum. Sebzeleri püre yap ver pütürcük kalmazsa yutar. 2 hafta sonra hafif pütürcüklü ver ki alışmasını püreye. Amaaan bu bebeklernde yemesi içmesi afedersin s*çması her şeyi bi dert 😂😂😂😂
Rojroj24 DuyguM ben vermedim zaten kayınvalidem ve kayınbabam bekar görğmcem vs verdiler dur diyememki yani ses çıkarabilen biri değilim
Rojroj24 Buharcik malesef cevap verebilme şansım yok :( zaten ekmek emdiriyolar, aynen öyle ya büyüdükçe herşeyi büyüyor kafam şimdiden allak bullak oldu kuzenim humurta sarısını vs ıhlamur kaynatıp suyuyla ezip öyle veriyormuş önceden şimdi 2 yaşında faln kızı ama maşallahı var
Rojroj24 DuyguM bizde bebe büyüttük diyolar bende cevap verebilen biri değilim önce acaba zararlımıdırki diyorum yok bişey olmaz diyolar tamm diyip susuyorum nasip işte