Kalimero Kızlar küçükken kirpikleri kesin daha çabuk uzar ve gör olur diyorlar var mı deneyen yada duyan tehlikeli ama
meryemm_demir Kalimero Çok tehlikeli geldi bana bebeğin gözüne makas gelebilir Allah korusun hemde kirpiklerimiz ve kaşlarımız saçımız gibi değil belirli bir boyutu var oraya kadar uzar ve durur devamlı uzamazlar ne kadar kesersen kes eski haline dönüp kalır...
Neslihansr Kalimero sanmam . Saç için de dediler kestim daha seyrek çktı. Pişman olursun ben söyliyim
Pinarrr Kalimero boşverin böyle şeyleri herşeyi akışına bırakın yormayın kendinizi insanların söylentileriyle 🙄
KaSeAy Kalimero Benm komsum yaptı o kadar kısaydı ki kirpikleri korkmadın mı keserken dedim. 3 cocugu var 3 üne de yapms. Suan hiçbşrinin kirpikleri kısa degil ama bence kesmeseydi de kısa olmazdı. Öyle olacagı varmış
Tospagam Kalimero teyzemin kirpikleri kaşlarına değermiş önceden görümcesi kesince daha çok uzuyo ben seninkini keseyim sen benimkini kes demiş teyzeminkini kesmiş kendininkini kestirmemiş hala kısa teyzemin kirpikleri yani kıskançlık yapmış görümcesi