mehmel54 Merhaba hanımlar 6 aylık kızım var adetim 4 gün gecikti bugün çok karın agrım vardı tuvalette biraz kan geldi sonra ped taktım ama hâlâ kanama yok beyaz akıntı var sadece ne zaman test yapayım bilemedim yardımcı olur musunuz
Kocakgiller mehmel54 ilk 1 yıl adetinizin gecikmesi yada düzensiz olması çok normal. Aynı şekilde benimde gecikme ile birlikte pembe minik minik lekelenmem olmuştu, test yaptım negatif çıktı 1,2 hafta sonrasında adet oldum
mehmel54 Kocakgiller bilemedim birde bir kere korunmasız ilişki olduğu için korkuyorum endişelendim sormak istedim teşekkür ederim 😊
Kocakgiller mehmel54 ow korunmasız olduysa kuvvetle muhtemelen bebiş sinyal veriyor olabilir hakkinizda hayırlısı olsun😊🤲💐
mehmel54 Kocakgiller negatif çıktı ama hâlâ şüphem var çünkü bugünde lekeleme tarzı kanama oldu ped taktım sabahtan beri kanama yok kızımda da 4 gün gecikmişti testte negatif çıkmıştı 5 gün sonra tekrar test yapmıştım pozitifti şimdi negatif çıkınca şüphem sadece az bir şey eksildi 🥺
Kocakgiller mehmel54 benimde yerleşme kanamam olmuştu 2,3 gün az az devam etti test yaptım negatif bi 10 gün sonra bi daha yaptım silik çıkmıştı
mehmel54 Kocakgiller evet birkaç gündür benimde sadece geceleri az bir kanama oluyor sonrasında olmuyor 4 5 gün daha nasıl bekleyecem bilmiyorum çok gerginim ikinci çocuğa sanırım hazır değilim
Kocakgiller mehmel54 hakkinizda hayırlısı olsun inşallah 🤷♀️ eğer yoksa bir dahaki sefere daha dikkatli olun😟😊