Honeysudem 1 aylık kızım var ara ara terlemeleri başladı atlet giydirmelimiyim içine nasık giydiriyosunz uyurken üstüne ne örtüyosunz
sedanurss Honeysudem atlet tişört uzun pijama giyiyor çorapsiz uyutuyorum üzerine ince pike atıyorum ama istemiyor örtünmek çok sıcak havalar atletsiz olmaz soğuk alır terliyorlar çünkü
Esr89Els71 Honeysudem terlediğinde hemen değiş yada sırtına bir atlet tarzı bez koy benimde kızım 1 aylık öyle yapıyorum
NisaSeda21 Atlet şart canım en azından terini alir ince olanlardan üzerine ince bı tişört tamamdır uyurken müslim bezleri oluyor ince ev sıcaksa ondan ortebilirsin eğer ev setinde normal mevsimsel battaniyeler oluyor penye ondan ortebilirsin
Irmakprensesinannesi NisaSeda21 kizmi ilk 2 ay hairc hiç örtmedim ve şuan aşırı sıcak bu sıcakta bebeklerin üstü örtülmez tellerle altına bir tayt ince üstüne tişört yeter çorapsız seklde usumez kızım 11 ay 7 günlük 2 aylıktan beri asla üstünü orturmez kisin uyku tulumu yazın da şort tişört le uyur
NisaSeda21 Irmakprensesinannesi oy ben onu yerim 🤗 maşallah benim kızım 7 ay 23 günlük asla giyinmeyi sevmez mecbur giydiriyorum üzerini de sürekli açar ama ne yapayım derler ya yatanın üstüne kar yağar diye ne bileyim işte 🤗 sağlıkla büyüsünler inşallah 🤲
Honeysudem Irmakprensesinannesi benım büyük kız 2 yasına gircek aşırı terliyor gece deli yatıyor üstü acık terıyle üşümezmi
Deletedmom5284 Irmakprensesinannesi bende böyle düşünüyorum 2 yaşında kızım incecik uyur üstünüde örtmem hava cehennem gibi, kışında uyku tulumu
Irmakprensesinannesi Honeysudem yoo usumez hava sıcak çünkü yaa ince uyku tulumu giydirin tek body le