05-05-2021 Arkadaşlar bebegim 14 aylık birşey yapmasını istemediğim zaman nasıl uyarmam gerekiyor yapma diyorum bagiriyo hircinlasiyo hiç dinlemiyo Sizler bebeklerinizi nasıl ve hangi durumlarda uyariyorsunuz, kaç aylıklar ve nasıl tepki veriyorlar?
Atesbabys 05-05-2021 05-05-2021 dikkatini dağıtarak yapmamasini engelleyebilirsiniz başka şeylere yonelmesini sağlayabilirsiniz engellemek hayır demek daha çok hircinlasmasina sebebiyet verir 🌼
Irmakprensesinannesi 05-05-2021 bebekler uyarsanız yapmaya devam eder çünkü daha çok küçükler dikkatleri farklı yöne dağıtabilirisniz akılları ermedigi daha anlamaları beklemk yapmaması beklemek yanlış olur bunlar bebk kızım 11 ay 7 günlük kızıyorum mesela bana gülüyor tepki oluyor yada bagiriyor
nazbalim 05-05-2021 bir doktorun videosunu izlemiştim bebekler 2 yaşına kadar olumsuz me ma eklerini anlamazlarmış, yapmasını istemediğiniz şeyi onu yapmak yok şeklinde söylerseniz daha anlaşılır oluyormuş
Denizzz88 05-05-2021 benim oğlumda 14 aylık yapma,hayır dediğimde gülüp daha inadına yapıyor bende dikkatini başka yöne çekiyorum o an eline bişey veriyorum mesela aaa bak falan gibi
mamanveutdormir 05-05-2021 9 ay 21 günlük tam anlamıyla herşeye meraklı alıyor atıyor tutuyor kalkmaya çalışıyor çekmeceleri açmaya çalışıyor adını biraz daha yüksek sesle söylüyorum bana döndüğünde o an kumandayı veya başka bir oyuncağı gösteryorum geliyor. ya da parmağımla haayırr yapıyorum gülüyor. şu an oda istemediği bişeyde işaret parmağını kaldırıyor 😅
deniz_063 05-05-2021 bizimki uyarmayla daha çok yaptığı için kızdığımız şeyi😂 elinden tutup başka yere yürütüyorum dikkati dağılıyo tabi şuan 11 buçuk aylık her hafta farklı muamele görüyoruz😂😂
MucizemAsyam 05-05-2021 Hayır diyorum ben çok şık kullanmıyorum bu sözcüğü. İşe yarıyor önce gülüyor bakıyor ben ciddiyim vazgeçiyor yapmıyor. Ama çok engellemeyin ters teper. Dikkatini farklı birşeye yönlendirin.
MotherOfAlmila 05-05-2021 Hayir ciz diyorum.. ve de lutfen yapma sozcugunu cok kullaniyorum. Hayir kelimesini hic bir bebek sevmiyor zaten.😂 Inadina inadina daha cok yapiyorlar.
Deletedmom_23 05-05-2021 9 aylık oğluma hayır dediğimde tekrar bir deniyor şansını 2. kez hayır dersem başka bir şeyle ilgilenmeye başlıyor. Sonra ben aferin bebeğime dediğimde kendini alkışlıyor 😊