tugceo92 Merhaba anneler. Bebeğim 5 gün sonra 7 aylık olcak. O aylarda kan aldırıp değerlerine baktıran oldu mu. (D3 vitamini, kan damlası ile alakali) kimi doktorlar alınması gerektiğini söylüyor kimisi şuan gerek yok diyo. Sormak istedim o yüzden size de.
Ejderhahavva tugceo92 ben bir yaştan önce kan değerlerine batırmayı düşünmüyorum 8 aylıkken yaptırmış olduğum barmak ucundan minik bi kan kan damlası alıp bakıyor kanı iyi mı diye acaba söylemek istediğiniz tam olarak bu mu ?
caganinannesi tugceo92 ben aldırdım 7 aylıkken Dr kan degerlerine bakalım demisti kan ilacı kullanmadık gerekirse 7.aydan sonra baslarım demisti kanı normal cıktı kan ilacı kullanmıyorum o yüzden bide 1 yaşında gidicez
saripapatyam2 tugceo92 sağlık ocağının 9. Ay izleniminde kan vermek gerekiyormuş. Bizim zaten alerji kontrolümüz vardı ikisini aynı anda hallettik
tugceo92 Ejderhahavva ya açıkçası çocuk doktoru 6 aylıkken bi değerlerine bakarız demişti. Doktorumuz gitti yerine başka doktor vardı ona götürdüğümde o şuan gerek yok demişti o yüzden tam anlamadım açıkçası suan bu aylarda gercekten gerekli mi gereksiz mi ona göre aldıricam bi bakılsın
Ugggg tugceo92 hatta yeni doğduğun troid 7.15 çıktı sonra düştü bı ay sonra tekrar bakılsın istedim ya çıktıysa tekrar diye ısrarla 9. Ayda dediler bakmadilar
saripapatyam2 tugceo92 evet zaten ebe söylüyor. 9. Ay izleniminiz var ama bu ay kan tahlili yapıcaz dedi ister burda aldırın isterseniz hastanede aldırıp sonucu bize getirin dedi
tugceo92 Ugggg hayır hiçbi sorunu yok kontrollerde de zaten bakıyo doktorlar 9. Ayda geleceksin bidahaki kontrole 9a kadar yok dedi