Woman35 Kızlar bebeğim 8 aylık sesi kısıldı bugünde öksürük başladı ne verebilirim nane limon ıhlamur vs gibi ve başka neler yapabilirim
ozlemleyla Woman35 aynısını 10,5 aylık bebeğimle 4 gündür yaşıyoruz. öksürük ve hırıltı artınca doktoru çağırdı ilaç başladık ilerlememesi için
balliborekkk Woman35 ayaklarını altına bebek viksi sürüyorum ben hasta olunca bide soğanı ikiye bölüp hebrikisinede karanfiller bstiriyorum baş ucuna koyyorum geçmiş olsun💜birde burnunu sürekli yıkıyorum enjektörle izotonik su sıkıyorum tikandikca yapıyorum bu çok önemli balgam için
Asyatosumunannesiyim Woman35 5 yemek kaşığı limon 2 yemek kaşığı bal ikisini durultup veririm ve keser deneyin tavsiye ederim yetişkinlerdede işe yarar
Rainnnn Woman35 benimkide galiba coviddi test veremedik bi tatlı kaşığı tereyağını eritip içine bir yemek kaşığı pekmez koy karıştır Öksürdükce ver inanılmaz rahatlatıyor
Pediatrihemsiresianne Ek gıdaya geçen bebeklere 1 tatlı kaşığı kozalak şurubu verilebilir isterseniz bi araştırın doğal olanını alabilirsiniz.
Pediatrihemsiresianne Woman35 instagramda gizemin bahçesi diye bir sayfa var ben her şeyimi ordan alıyorum isterseniz bi bakın geçmiş olsun ☺️
ozlemleyla Woman35 sulcid antibiyotik,zaditen damla. Başta bebeğime de ilaç vermedi doktor genel durumuna göre görürüz dedi kötüleşince mecbur kaldık
aysegullerg Yarım soğana 10 adet karanfil batırıp odasına koyun, soğuk buhar makinesi varsa nane yağı veya hiç birşey koymadan çalıştırın. Burnu açık olmalı serum fizyolojik sıkın. Geçmiş olsun
ozlemleyla Woman35 inşallah 🌸 öksürmekten uyuyamıyor bebeğim çok üzülüyorum ama toparlamaya başladı. sizin bebeğiniz de hemen iyileşir inşallah. onlar bizden daha dayanıklı çok geçmiş olsun siz de 🐣
Cindy_35 Burda bir anne yazmıştı tereyağ ve pekmez verin diye bebeğime o kadar iyi geldi ki iki günde toparladı deyebilirsiniz
Woman35 Cindy_35 çok sağolun denicem teşekkür ederim bi de miktarını öğrenebilir miyim ? Ne kadar tereyağına ne kadar pekmez koydunuz
ozlemleyla Woman35 bu arada diğer yorumlarda gördüm bi öneri de benden olsun. birlikte sıcak bi duşa girin kapı pencere kapatın oradaki buharla ve burnuna kaçan suyla iyice balgam atar.
Cindy_35 Woman35 rica ederim bir tatlı kaşığı pekmeze bir çay kaşığı tereyağı erittim karıştırıp yemek kaşığı yada şırınga yardımı ile verebilirsiniz
Woman35 ozlemleyla sağolun Allah razı olsun 🙏 ben banyo yaptırırken kafasından aşağı su dökmüyorum ağzına burnuna kaçmasın diye 🙇♀️