Bebegimm1 Mrwbyk mama ve anne sutu disinda asla bir sey verilmez bagirsaklarina zarar verirsiniz hatta makat catlagi bile olabilir ikinmaktan + kabiz yapar yani asla verilmez
Yaduuu Mrwbyk verilmez su bile verilmez. Eğer anne sütüyle ilgili bir sorun yaşıyorsanız mama vermelisiniz.
SGeceC Mrwbyk hayır verilmez, kaldı ki hiç bir işe yaramayan tamamen gereksiz birşey pirinç unu. Kimseyi dinlemeyin doktorunuz neyi uygun gorduyse öyle ilerleyin her bebek tombul olacak diye birşey yok zaten
Mrwbyk Bebeğime anne sütü + hipp marka mama veriyorum bebegim şuan 17 günlük dogduktan sonra 1 hafta sarılıktı sütüm gelmedi zor emdi geriye kalanda hem mama hem süt verdim ama gören bu kız kilo almamış diyor sütün yaramıyor diyorlar ne yapmam lazım
Pikapikapikacuuu Mrwbyk onların çenesini kapatman lazım. Yeni doğan bebeğe su bile verilmez. Önemli olan bebeğinin sağlıklı olması canım kikosu değil. Boşvereceksin onları
Kedicik12 Mrwbyk daha 17 günlük 1 aylık olana kadar sütünün yaramadığı anlasilmaz daha şimdi doğum şişi inmiştir hele bismillah yani ne gereksiz insanlar var ya
Madam Mrwbyk elalemi dinleyene kadar birazcık çocuk sağlığından anlayan doktorunuzu dinlerseniz keşke de şöyle lüzumsuz bir soru sormamıl olsanız
Woman35 Mrwbyk yeni doğan bebeğe hiçbir şey verme Doktor Eğer kilosu İyi diyorsa Boş ver onları yeni kilosu da azsa doktor söyler zaten alternatif bir şeyler sunar
findiginannesi_ Ece__ Yenidoğan diyor ciddi misiniz . afedersiniz birde meyve demişsiniz 1 yaşındaki çocuğa vermiyor bunları
Madam Mrwbyk kesinlikle verilmez ileride çocuğumda envai çeşit rahatsızlık çıksın diyen biri verir ancak
Beyblale Mrwbyk tabiki verilmez yenidoğan bebek anne sütünden başka birşey içemez süt ile doymuyorsa mama verilir sadece
hepbahar123 Mrwbyk mama yaramamış olabilir ama ebeler kilo alımi normal diyorsa sorun yok demektir . Kac kilo dogdu ve bu süreçte ne kadar kilo aldiği onenli olan