khrmankumsl Kızlar doğum yapalı 26 gün oldu iç ve dış dikişlerim var ilk haftalar çok ağrıyordu ama artık hissetmiyorum bile eşimle tatile gitmek istiyoruz bayramda yaz bitmeden Sizce denize veya havuza girmemde herhangi bir problem olurmuuu
Fatmako khrmankumsl mikrop kapma olasılıgı cok yüksek ayrıca 40 gün boyunca kanama veya loşi alıntılar devam eder girmeniz uygun değil
Balyanakannesiii khrmankumsl Bence de girme canım riske atma enfeksiyon kaparsa yine sen çekersin yara daha çok taze
Ejderhahavva khrmankumsl ya mikrop kaparsan ?bence tatil işini gözden geçirin denize havuza girmezseniz sıkıntı olmaz ama minik bir de bebek var bakımında zorlanmaz mısınız gazı vs vs işte ...naçizane fikrim bu ama en önemlisi de mikrop kapmamaniz
khrmankumsl Balyanakannesiii Fatmako Ececavus Dilaraa bilemedim hamileliğim boyunca şiş ayakla evden çıkamadım yarı kırk olayına 20 gün evde kafayı yedim çok ihtiyacım var ama korkuyorum da deniz tuzlu su belki iyi gelir he 🤔😂
Dilaraa khrmankumsl bende enfeksiyon dan felan şüphelendim acaba tam iyileşmesi ya bir sorun olur mundiye