ALAAZZZ asnr_as Ne zaman yapıldı test? ilk doğduğunda genelde bebekler kalıyor zaten korkma. Benimde oğlum ilkinde kaldı 5 gün sonra tekrar yapıldı geçti.
FMED asnr_as doğum sırasında sıvı kulağa kaçtığı için kalabiliyorlarmış bebekler bizimki de 3. de çevremde de bir çok aynı durumu yaşayan bebek duyuyorum
asnr_as ALAAZZZ ilk doğduğunda yapıldı kaldı 5 gün oldu işte tarih verdiler tekrar gidicez ama korkuyorum inş sıkıntı çıkmaz
ALAAZZZ asnr_as bebekler anne karnında suyun içinde oldukları için doğduklarında kulak içlerinde hala su oluyor. O yüzden ilkinde genelde geçemiyorlar ikincide çoğu geçiyor sıkma canını. Hatta ikincide de kalıp üçüncüde geçen de var.
SevilC asnr_as benim bebegim de ilk testten kalmıştı anne karnında suyun içerisinde oldukları için kulak içleri hemen kurumadigindan ilk testte geçememeleri normalmiş olabildiğince kulaklarını açık bırakın ki kurusun
sutlucikolata asnr_as benim bebegimde kaldi 2 defa bu cuma 3. Kere gidecegiz baska bi yere hayirlisiyla hepimizin cocugu gecsin🤲🏻
Ruzgarcan asnr_as 15 gün arayla 3 hak veriliyormuş kir kalıyormuş ben biraz korkunca adam yeni doğanların yarısı öyle oluyormus dedi sık sık banyo yapmamazı söyledi çok şükğr duydu
asnr_as SevilC teşekkür ederim benim bebeğim biraz yağlı da doğmuş ilk geldiğinde yağ varmış kulaklarında o da etkili olur mu acaba
SevilC asnr_as yağı ilk defa duyuyorum açıkçası cokta bir bilgiye sahip değilim ama doktorumuz bize kulaklarını açık bırakın kurusun testten geçer demişti 2.de de geçti sukur insallsh sizinki de geçer 🙏
Tgcess41 Bizde de öyleydi 1 hafta yıkama tekrar gel dediler 300 lira aldılar Kulak içi sıvısı kurumamış vs diyorlar genelde ama 2.de para almak için çoğu hastane bilerek bütün çocuklara yapıyor
Ruzgarcan Tgcess41 devlet hastanesinde bakıyolar sıra bile yok yeni doğan işitme diyorsun hemen yönlenriyolar
Bebek17 Tgcess41 yenidoganlarin genelinde o problem oluyormuş. bende özelde doğum yaptım ilkinde kulaklarında sıvı olduğu için geçemedi tarih tam hatırlamıyorum ya bı hafta yada 15 gün sonra çağırıp tekrar baktılar ücret alinmadi
Dkgungor asnr_as benim bebeğim doğduğu gün sol kulağından kalmıştı bir hafta sonra tekrar kontrole gittik düzelme oldu doğum anında olabiliyormuş yeni doğdu ise bebeğiniz sizinde bizimki gibi olabilir
Asafveannesi1 asnr_as bizimde ilk testen kaldı genelde her bebekte oluyor dedi doktor 20 günlük olunca tekrar gidicez