Sumeyyebaglan Merhabalar. İlk gün sadece kızarık ve hafif şişlikken ertesi gün bu şekilde oldu. Sivrisinek ısırığı böyle yapar mı?
Meryem_ Cok gecmis olsun. Bende ilk defa görüyorum…alerjik bi durum olabilirmi ki acaba? Doktora gösterseniz bi daha iyi bence Sumeyyebaglan
Sumeyyebaglan Kadifemsii ay gerçekten mi ya çok endişelendim acile gidicem zaten akşam ama içim içimi yiyo. Gözündede çapaklanma olmuştu antibiyotik damla kullandım geçti bugün ve iki gün önce ateşi olmuştu durduk yere offf neyi beklediysem bugüne kadar😭😭
Kadifemsii Sumeyyebaglan sıkıntı yapma kendine alerjik reaksiyon olabilir . Gidin acile önemli birşey değildir inşallah 🙏
Sumeyyebaglan Alminazli Kadifemsii Meryem_ Çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. Götürdüm doktora böcek ısırığı kaynaklı alerji denildi iğne yapıldı,krem vs verdiler inşallah iyi olur😢♥️
Alminazli Örümcek de ısırmıs olabilir o kabartir böyle yada sivrisinek ısırığına alerjisi oluyo çoğu çocukların kuzenimde var spreyi mi kremi mi ne var onu sürüyor isirdimi yoksa böyle kabarıyor su topluyo bı doktora danışın