Bety Ogretmennnnn_____ ilk hamileliğimde 9 ay kustum her akşam yemeğinden sonra . İkinci ilk 3 ay mide bulantısı oldu umarım kolay geçer Allah güç kuvvet veriyor inşallah güzel geçer hamileliğiniz🌺
Ogretmennnnn_____ Bety Allah razı olsun dualarınızı esirgemeyin cok teşekkür ederim cevapladınız her sorumu inşallah ilk 3 aydan sonra rahat olur bana da 🌸
Mery103 Zeyzey72 Canım bende bebeğim 8 aylıkken hamile olduğumu öğrendim şimdi 10 aylık kızım 13 haftalikta hamileyim 🌸
Bety Ogretmennnnn_____ inşallah baştan belli bir düzen olursa ilk bebeğinizi de aksatmazsanız güzel geçer 💙
minesz21 Zeyzey72 hayırlı olsun🌸 korkmayın her bebek rızkıyla gelir elbet üstesinden gelirsiniz bence yakın yaş daha güzel oluyo beraber büyürler 🥰bizde çok istiyoruz 2. Yi ama olmuyo bi türlü bakalım nasip bana da dua et 🥲
Gamzeparlak1 Ogretmennnnn_____ ilk dogumunuz sezeryan mi yoksa normal mi? Bebeğim 7 buçuk aylık gebelik şüphem var da
Ogretmennnnn_____ Gamzeparlak1 ilk doğumum sezaryen olmustu doktorum en az 2 yıl doğumlar arası olsun demişti ama erken hamile kalınca senin gibi cok doğum yapan var bir sıkıntı olmaz dedi dizinde gönlünüzden geçen nasılsa öyle olsun hakkinızda hayırlsıı olsun
Gamzeparlak1 Ogretmennnnn_____ Allah içimi biliyor ya hiç istemiyorum,daha çok erken. Kızım çok küçük. Allah isteyene versin test yapmadım,günüm geçti hayırlısı olsun gene de.
Ogretmennnnn_____ Gamzeparlak1 kul plan yaparken kader gülermiş bizler önlem alıp bazı şeylerle karşılaşıyorsak vardır bir hayrı bakalım inşallah gönlünüzden geçen olur bizler içinde tüm insanlar içinde sizde bi test yapın içiniz rahatlar en azından