Sdr123456 Kızlar selam önümüzdeki hafta 5 buçuk aylık olucaz ve yoğurt tadımıyla ek gıdaya başlicaz. E bebekte satılan toz mayayı günlük süt ile mayaladım tutmadı su gibi😞 ev yoğurdu mayası bulabileceğim biri de yok etrafımda bu yoğurt işini nasıl yapmalı 😞
Tweetyy Sdr123456 cok mu sıcak mayaliyorsunuz? Ev mayasını cig süt satan şarküterilerden bulursunuz yaninda mayada veriyorlar
Sulee_ Sdr123456 süt satan yerlerdede satılıyor maya ama ben bazen market yoğurdundanda yapıyorum tutuyor sicakligini iyi ayarlayın çok sıcak yapmayın ve ne kadar tutuyorsunuz sarılı ben yaz kış en az 7 saat tutuyorum sonra dolaba alıyorum bir gün hiç açmıyorum bekletiyorum iyice tutuyor dolaptada birde küçük bebelac kavanozları gibi kavanozlara yapın onlarda daha güzel tutuyor
Sedaekrem Sdr123456 canım ınternette ısı olcer gıbı bı aparat var bız onu djte batırıyoruz 50 derece oldugunda damızlık yogurtla karıstırıyoruz kucuk kavanozlara ayırıyoruz 5 dakıka kadar fırını ısıtıp kapatıyoruz o fırını kapatıbca onun ısısıyla agzı acık bır sekılde yogurtları ıcıne alıyoruz kavanozları ıcınde sanırım 5 6 saat fılan duruyor sanırım kendı mayalanıyor sonra. Dolaba alıuorum
Lidya-t Marketler de yoğurt mayası satılıyor normal ev yoğurt mayası .Toz mayadan da olması lazım çok mu sıcak yapıyorsunuz.