22032022 Merhabalar oglum göz rengi koyu bulanık mavi gibi bi renk amaa dışarda biraz açılıyor rengi birde ortasında hafifte Kısım kısım kahve rengi parçaları var gibi sizinde çocugunuz böyle olup rengi neye dönüştü bilen varmı şuan 3 buçuk aylık kendisi ö
Mrvekpk 22032022 benim kiziminda dogdugundq gozleri bulanik mavi gibiydi griye benziyodu hatta simdi mavi olarak oturdu ama babasininda gözleri mavi bizim onunda etkisi vardir tabi
NehirVolkan 22032022 kızım da öyleydi ela gibi oldu ben mavi gözlüyüm ama kzık da oğlum da mavi gözlü olmadı 😂
22032022 Halimea valla bence de döner gibi ama çevremdekiler yok 40 şıyken dönerdi artık dönmez diyorlar ama bence döner ben kahve rengi eşim kahve rengi sadece eşimin dedesiyle benim dedem maviydi oda zannetmem biz kahverengiyken tutupta onlara çekecegini
Halimea 22032022 ben de mavi gözlüymüşüm , kücükken 6 aylıkken gözlerim dönmüş .. erkek kardesimin gözleri ella oda annemin amcalarına cekmis ailede renkli göz varsa renkli gözlü kalır cnmm.
22032022 Mrvekpk yani baba maviyse tabi onun etkisi çoktur canım burda çok okudum rengi döneneleri o sebepten hala dönecegini düşünğyorum 😂
Mrvekpk Gksum masallah subhanallah Rabbim sizlere bagislasin inşallah ❤ benim kiziminkide böyleydi ilk zamanlar simdi 6 aylik net mavi oldu ama babasinin gözleride mavi ondan büyük ihtimalle göz rengi önemli degil sağlıklı olsunlar yeter 🤗
Gksum Mrvekpk bir aylık olduk biz hala aynı gözüküyor ne zamn mavi oldu sizin 😅 benim de eşim sarışın mavi gözlü sağlıkla büyüsünler
Mrvekpk Gksum 2.ayında mavi olmaya basladi dedik degisir heralde degismedi ortasi yeşil kenarları mavi suan 6.ayinda da tam olarak oturuyoms gözler degismemek üzere baba mavi gözüyse ve ailede de renkli göz baskinsa degisecegini sanmiyorum
kirmizibasliklikiz_ Mrvekpk 6. Ayinda tam oturmuyor malesef 😁 benim kizim 8. Ay bitene kadar masmaviydi dedik tamam mavis olacak bu kiz ama 9dan sonra dönmeye basladi 13. Ay gibi yesile döndü suan 16 aylik hala rengi belli degil net bir rengi yok 😂
Gksum Mrvekpk ya bizim de inşallah öyle olur ortası gri çevresi lacivert böyle hareler var sanki kahve tonlarında
Mrvekpk kirmizibasliklikiz_ aaa bizim.doktorumz 6.ayda neyse o dedi değişmez dedi neyse bakalm yasayip görcz 🤗