Harikaanne Kızlar bebeğim 9 buçuk aylık iki uyku yapıyorduk ama kendi kendine tek uykuya düşürdü 2 uyku yapmiyo 9 da gece uykusuna geciyo normal mi acaba
Linaygt Harikaanne bizimki 10 buçuk aylık 1 aydır dediğiniz gibi tek uyku yapıyor normalde iki uyku yapıyordu çok huysuzlugu var ama şu aralar gene 2 uyku yapıyor geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum
Bebegimm1 Harikaanne benm bebegimde 11 aylikken gecmisti suan 1.5 yasinda ayni duzen devam ediyor eger 2 uyku yapsaydi 12 den assagi uyumuyordu tek uykuya gecti uykusu duzene girdi gunduzleri daha uzun uyuyor ve gece asla kalkmiyor
Dondurmalikahve Harikaanne Benim bebeğim de o aylarda tek uykuya geçmişti. Tek uykuda kaç saat uyuyor bu önemli. Bir de bebeğiniz rahatsız olmuyorsa tek uykudan devam edebilir bir sorun yok.
Linaygt madrefelice normal şartlarda düzeni evet biz oluşturuyoruz fakat diş dönemleri atak haftalarına denk geldiğimizde duzen diye bisey kalmıyor her bebeğin davranışları farklıdır siz bu dönemleri yaşamamış olabilirsiniz bizimde düzenimiz vardı ama uyumayınca uyumuyor huysuzlastiklarinda da birsey yapamiyoruz
Harikaanne madrefelice Düzenimiz vardi uyku eğitimi vermedim sadece düzenimiz vardi ama uymak istemediği zamanda ağlatarak uyutamam ki kendi uykusuna bıraktım 3 gundur
Harikaanne Linaygt Evet canım besigine bırakıp illa uyku saatin diyip ağlayarak uyutamam çaresiz bırakamam ki bende kendi haline bıraktım dis dönemi ustelik
Harikaanne Dondurmalikahve en az 3 saat uyuyo 9 9 buçuk gibi yatiyo sabaha kadar uyanmıyor 3 gündür takip ediyorum belki de böyle daha rahattır diyorum
Suzi-12 Harikaanne benim kızım 10 bucuk aylıkken geçti bide sizin şuan 10 ay atagı döneminde bundan dolayıda yapmıyor olabilir. Ama tek uykuda rahatladım diyebilirim. Uyku bizim için ağlama krizleriydi asla uyumuyordu 2. Uykuyı bıraktık gece uykusuna geçiş çok güzel oldu
Denizzz88 Harikaanne diş dönemi veya atak zamanı falan diye buara böyle yapıyor olabilir oğlum da o aylarda biara tek uyku yapıyordu sonra tekrar 2 uykuya çıkmıştı hatta bikaç gün hiç uyumamıştı gündüz uykularını
Dondurmalikahve Harikaanne Gayet normal . Bebeğim tek uykudan sonrası hiç iki uykuya düşmedi bazı bebekler erken geçebiliyor.
Tazeannee11 Benim kızım da 10 ay 3 günlük 1 haftadır tek uyku yapıyor. Geceleri daha güzel uyumaya başladı. Şuan uyku düzeni çok güzel gündüz 1 kere 1.5-2 saat uyuyor o kadar. Akşam da 8.5-9 arası uyuyor sabahta 8.5-9 arası uyanıyor
Suzi-12 Asil7878 evet canım benim en zorlandığım atak dönemi oldu ondan sonra kızım tek uykuya düştü ☺️
Sedaekrem Harikaanne 9 aylıgız ıkı uyku yapıyor yoksa huzursuz oluyor uylusunu almayonca ama ara ara bazı hunler tek uykuda 3 saate yakın bazen 2 saat cıvarı uyuyup kalkıyordu ama su an ıkı uyku