gunbaharrrrr Hanımlar bu damlayı doktor yazdı ama daha önce iy olmadığı yönünde şeyler okudum size de sormak istiyorum siz bebeklerinize hangi Demir ilacı kullanıyorsunuz bebeğime bu ferrum u başlamalı mıyım ?
rosesbabys gunbaharrrrr bebeginize kan tahlili yaptirin belki degerleri normaldir baska markada kullanabilirsiniz doktorunuza sorun. ben demkr ilacina baslamamistim 7. ayinda tahlil yaptirdim asiri derecede kansizlik cikti mesela ferrum kullandim sonrasinda duzedi
VERA19 gunbaharrrrr Ben alıp kullanmaya başlamıştım,doktorumuza gittiğimde danıştım devam edebileceğimi söyledi kullanmaya. Bu şekilde oldu
Selmakm Ben de ferrum bir kez verdim ve bugün kabızlıktan dolayı doktora gittik.Doktor bağırsak hareketleri çok yavaş muhtemelen ondan olmuştur dedi sidefer diye bı damla ile değiştirdi, inşallah bu iyi olur.
rosesbabys rosesbabys yani doktor yazdiysa vardir bi bildigi. ben ocean kullanmak istedim kullanimi kolay diye ama ferrumun daha etkili oldugunu soyledi umarim aciklayici olmustjr 💕
Bugsbunny1 gunbaharrrrr ben ferrum kullanıyorum Dr yazmıştı bizede erken doğum yaptığım için 21 günlükken başladık bebeğime şuanda tam 1 yaşında bırakma zamanımız geldi . Bir sorun yaşamadık biz