Burcingultekin 2 ay 22 günlük kızım sadece mama ile besleniyor. Üç gündür mama içişinde ciddi azalma söz konusu bu neden kaynaklanıyor olabilir yardımcı olur musunuz ?
Blessed Burcingultekin sıcaktan olabilir, atak dönemi olabilir, enfeksiyonu olabilir her şey olabilir. Ya da benim oğlum gibi hiç bir şeyi olmayıp içmeyedebilir 🤷♀️
Burcingultekin Blessed günlük 660-720 arasında toplam mama tüketimi vardı. Ancak 500 e dün ise 360 a kadar düştü. İçmiyor diyerek vermemezlık de yapmıyorum iki saatte bir teklif ediyorum ancak iki üç yudum alıp bırakıyor😓
Blessed Burcingultekin benim doktorum kilo çarpı 100 cc olacak şekilde içir diyor. Vermemezlik yapmayın tabi deneyin ben bile 6 aylık olacak oğlum öyle yapıyorum. Yine de bir doktora götürün idrar yolu enfeksiyonu genelde böyle etki yapıyormuş
Burcingultekin Blessed öyle mi o zaman benim kız da bir problem yok sadece bir gün az içmiş hatta fazla bile içiyormuş bu zamana kadar ben her beslenmesini not ediyorum çünkü bebeğim 5.600 gram teşekkür ederim 🤩