Meryemlinam Sütüm kesilmiş gibi az az geliyor süt arttırmak için neler yapmalıyım daha bebeğim çok küçük 53 günlük anne sütü almasını çok istiyorum sütüm. İcin neler yapmaliyim
Selin1234 Meryemlinam canım ben rezene içiyorum birde kuru dut ve inciri tavsiye ederim kaynatıp iç gerçekten sütü arttırıyor birde semiz otu ye ki sütün hem artsın hemde kalitesi artsin ve bol bol su ic tahin helvasida sütü çok arttırıyor
Maysakusunannesi Meryemlinam ben sürekli duş alıyorum 5 günlük daha dün kesilmiş gibiydi çok iyi geldi bide humana anne çayı aldırdım üstne bide mochi aldım canım akşamına açıldı
Selin1234 goldumsu canım bol bol su iç günde en az 3 ,4 litre rezene cayi iç tahin helvası ye semiz otu ve dut kurusu ile kuru inciri kaynatıp suyunu iç gerçekten çok arttırıyor sütü 5 ay 12 gün oldu kızım sadece anne sütü alıyor ve her fırsatta yatıp uyu
Selin1234 goldumsu uyumak gerçekten de sütü arttırıyor ben kek ve vişne suyu ve meyvesulari içiyorum gercektende kek yiyince sütüm çok fazla arttırıyor istersen birde