Berna7 18 günlük bebeğim var. Eşimle ikimizde 1.30 a alarm kurduğumuz halde ne olduysa uyanamamışız. Bi uyandım saat 4 tü. Çok moralim bozuk, ağlıyorum. Ya uyanmasaydım diye. Bebeğime bu kadar aç kaldığı için birşey olur mu?
fadikada Berna7 annesi sürekli olan birşey değilmiş neden ağlıyorsun 🥰 2 saate 1 emzirmen önemli ama yorgunsun olabilir üzme kendini güzelce doyur meleğini yat dinlen sende ❤️
Aslandogu5238 Hiç endişe etmeyin bizde çok yaşadık yanımızda bir yardımcı yokken yorgunluktan uyanamıyorduk korkmayın ve ağlamayın arada bir olabiliyor böyle şeyler 2 saate bir beslemek gerekiyor ama zaten tam doymasa çığlık kıyamet uyanırdı
Woman35 Berna7 bildiğim kadarıyla o aydaki bebekler açlık tokluk kavramını bilmiyormuş aklımızda bulunsun yine de ama sürekli olan bir şey değil o yüzden üzmeyin kendinizi yorgunsunuz sonuçta bişey olmaz Allah’ın izniyle 😊🙏 güzelce doyurup uyuyun sizde 🙏🌸
Tugba2867 Oluyor öyle yorgun düşüyor insan eğer ağlasa uyanirdin ama alarm bebeğin ağlaması gibi olmuyor alarm çalınca uyanamam ama bebek ses etse hemen kalkıyor insan 🤗 Bı seferlik bişey olmaz üzülme ama sık sık emzirmeye çalış sarılık yukselmesin diye ilk zamanlar o yüzden sık beslemek önemli ama bazen yorgunluktan uyanamiyorsun bana da olmustu üzülme 🤗