57600 Zumreee tek başına yeşil çay tek başına bi kür hicbir zaman işe yaramaz tatlım beyaz ekmek makarna pirinç şeker paketli ürünler bunları hayatından çıkarman lazm en azından istediğin kiloyu verene kadar. Termal atlet ve tayt al çok terletiyor onlar bayağı faydası oluyor ekstra olarakta ben trex tea glovitta bu çayı kullanıyorum kullandığımdan beri 7 kg verdim ama bi zararını da görmedim. Tayt ve atleti de kullanıyorum. Minimum şekilde ekmek makarna tüketiyorm ama gün içinde tayt ve atletin bayağı faydasını görüyorm
Mervelimk Zumreee kelime yapalım canim 55 kiloya düştüm ve simdi yeniden 67 kilo olmuşum krize girdim acil zwyiflicam
Selin1234 Zumreee soda kurunu tavsiye ederim gerçekten çok fayda ediyor doğumdan sonra kalan göbeği bile eritiyor
SailorMoon_ Zumreee sofradan doymadan kalkın 6 dan sonra bişey yemeyin ekmek paketli gıda kesin günde 20-30 dk da olsa markete pazara yürüyün bol su için gider
Birbebetoannesi 57600 pardon bu çayı emziren anneler içebiliyor mu , bir de sitesinde satışa açık gözükmüyor
Selin1234 Zumreee 3 yemek kaşığı yoğurt bir şişe sade maden suyu yarim limon suyu (birazda pul biber) isteğe bağlı ama daha fazla yakiyor
ikicocuklubirhayat2022 Zumreee ekmek,paketli gıdalar ve asitli içecekleri kestim bol su içtim ve akşamları atıştırmalıkları bıraktım. 3 haftada 3 kilo gitti, vermrm gereken 3 kilo daha var devam ediyorum bu şekilde
Aysegulsevgi Zumreee kür mür bilmiyorum emzirdiğim için kullanmadm sadece öğlen 12 den aksam 7 ye kadar ekmek makarna pilav şeker azaltarak herseyy yedim ama hersey makarna vs de az az yedim o şekil 8 kilo verdim 2 ay sürmedi ama ekmek pilav özellikle şeker azaltmak gerekiyor ben bal bekmezli tarifler yapıyordum internrtte çok tatlı ihtiyacını anında kesiyo bide buzlu kahve içtim hep ballı 🤓