Batimoms Netfilixte gerçek suç belgeseli. Vakti olan izlesin. Yemin ederim hala etkisindeyim böyle birşey olamaz.
Bebikobilge Batimoms emzirirken gerilim izleyemiyorum hamileyken de netflix kapadım. Çok merak ettim şimdi bunu 😐 yakın bir zamanda izlemek üzere listeme ekliyorum…
Elifmoms Batimoms korkunç mu acaba yani böyle sonradan etkisinde kalıp korkulacak türden bişet mi 😅 ben pek öyle şeyler izleyemiyorum ama gerçek hikayeli şeyleri severim merak ettim doğrusu
Rules Batimoms kız şunu daha erken söyleyedinya çok merak ettim şimdi bu saattede izlenmez ki. Çok severim böyle şeyleri 😂
Batimoms Ozgepiraye https://www.netflix.com/tr/title/81212487?s=a&trkid=13747225&t=cp&vlang=tr&clip=81291776
Batimoms Bebikobilge ya konusu olay örgüsü olayın gidişi ve bitişi. Şok olduk resmen. Ben gerçek suç belgesellerine bayılırım izliyorum ya hemen çıkar çıkmaz
Teemo07 Batimoms bugun şans eseri karşıma cıktı instagram da. Bende kaydetmiştim izlerim diye. Sizin posta denk geldim. Bugun kesin izlerim. Severim böyle şeyleri ❤️
Bebikobilge Batimoms araştırdım daa şimdiden gerdi beni konusu. Dünyanın en kötü hapishaneleri izlemiştim en son gerilim değil merak uyandırıcı bir belgesel 4 sezondu diye hatırlıyorum
Batimoms Elifmoms canım korkunç derken canavar filan değil bu gerçek suç belgelesi ama olaylar korkunç mu korkunç yani
emsare Böyle şeyler izleyemiyorum ya ben gerçek hikaye. Uçak kazası raporları yüzünden uçağa binemez oldum
agns Batimoms Hande nasıl çok üzüldüm baya da belgesel var bu gece de Madeleine Mccann in kayboluşunu izliycez merak ediyorum
Fasulye12 Noname21 Tek kişi 38 TL ama paketleri var 2 kişilik 4 kişilik diye. Ona göre fiyat artıyor 60- 80 diye . Ben yuvarladım küsurat normalde