prensesannesi Kızlar 50 günlük bebeğimin ağzında pamukcuk oluşmaya başlamış dün fark ettim bugünde iyice artmış pazartesi doktora götürecem de evde yapabileceğim bisy var mıı ??? Nasıl geçer? ?
Kuzeyk prensesannesi karbonatlı suyla kendi gogsunuzu temizleyin ve bebeğinde ağzını temizleyin dil üstünü ❤ sevgiler
Babymom prensesannesi karbonatlı su ile silebilirsin canım benim bebeğiminde ağzında beyazlık vardı özellikle doktora sordum pamukcukmu diye süt artığı reflüsü oldugu için kusması sonucu kalıyor dedi
Kuzeyk prensesannesi birde koca karı methodu var anneler iğrenç bulabilir ancak dr tavsiye etmişti .. kendi saçınızı yalnız sizin saçınız olcak elinizde yuvarlayarak bebeğin dilini temizlemek hemen geçecektir 👍 Loğusa anne saçı olmalı başka biri olmaz 😻
Babymom prensesannesi benimkide öyleydi doktorumuz pamukcuk özellikle üst damağı ve yanağı tutar orda görürsen birşeyler yap ama dilindeki süt artığı dedi reflümüz ver sürekli kesik kusmamız olduğundan dedi artık bilmiyorum doktorun sana en doğrusunu söyler geçmiş olsun canım🤗
diraraa Dr karbonatli suyla silebilcegimizi soyledi.ben gazli bezi parmagima sarip karbonatli suyla temizliyorum
mosimosi Gazlı bezi karbonatlı suya batır, parmağına sar. Nazikçe sil ağzının içini. İyi geliyor diyorlar