kaynana_kaciran 2 buçuk yaşındaki kızım ciğerlerini üşütmüş doktor ilaç verdi ama red ediyor içmiyor çok kötü öksürüyor korkuyorum bronşit olacak diye bildiğimiz doğal bir yöntem varmı veya kendi cocugunuza uyguladığıniz bir şey lütfen yardımcı olun
kaynana_kaciran SeninAnnenBirMelektiYavrm canım demedim ama tükürüyor migdesini bulandırıyor ardından kusuyor hemen
Ayazzmomms kaynana_kaciran bal limon ılık su ya da pekmez çok çok azda içine karabiber pamuk gibi eder bogazını gecmıs olsun
sedaozan kaynana_kaciran ben tereyağı eritip içine pekmek katıyorum ılık ılık bi kaç tatlı kaşığı veriyorum işe yarıyor bizde çok geçmiş olsun
sedaozan kaynana_kaciran amin hepimizden inşallah. Kötü düşünmeyin çabucak atlatır inşallah kuzucuk 🌸
kaynana_kaciran sedaozan amin inşallah üzüntüden ne yapacağımı bilemiyorum bir yandan kızım hasta bir yandan bebeğimi sünnet ettirmisim resmen tükenmişlik sendromu yaşıyorum
kaynana_kaciran Şu an anneligimi sorguluyorum kızım hangi ara böyle hsata oldu diye nasıl dikkat etmem diye
Ayazzmomms kaynana_kaciran kendını suçlama sıcak tut küçükken bende de olurdu derdı doktor okusuruk ciğerden gelıyor küt küt okusurekten yatamazdım annem pekmez karabıber verırdı iyi gelırdı suan hiç bişeyim yok şükür
sedaozan kaynana_kaciran konu çocuklara gelince öyleyiz hepimiz ama onlar güçlüler siz hiç merak etmeyin küçükse oğlunuzda çabucak toparlanır
Elmadersem kaynana_kaciran cok gecmiş olsun canım mama falan içiyorsa karıstırıp versen anlar mı. Bi de benim kızımda bugün cok öksürdü ciğerlerine inme durumu hemen olur mu korktum şimdi
kaynana_kaciran Elmadersem mama vermiyorum canım arefe günü ateşi vardı iğne yaptırdım iyi oldu iki gündür oksuruyordu eşim acile götürdü doktorun dediğine göre ciğerleri de üşütmüş valla salgın var diyor doktorlar götür bı göster şişede geçmiş olsun