Kadifemsii Hanımlar kızım 3.5 aylık dünden beri beyaz pütürlü dışkısı var ve günde 3 4 kez yapıyor . Doktorumuz izinde ve diğer doktorlarda bayramdan sonra başlayacak sanırım .fotoğraf yüklemek yasak mı bilmiyorum . Bu korkmam gereken bir durum mu bilen lütfen cevaplasın . Bu arada dün gece ve bugün hafif ateşlendi ama geçti başka bi sıkıntısı yok
Asilbebekkk Kadifemsii kaka beyazsa sıkıntı içinde beyaz pütürlü varsa sorun yok anne sütü alan bebeklerde öyle olur
sSchildmaiden Kesinlikle hemen doktoruna götürün safrakesesi ile Ya da karaciğerle ilgili bir problem olabilir
Kadifemsii sSchildmaiden yarın götüreyim . Bu akşamdan beri hep internetten bakıyorum kimi site anne sütü ile beslenen bebeklerde normal diyor kimi site de sizin dediğiniz gibi yazıyor . Umarım önemli birşey değildir
melrosee Kadifemsii Tamamı beyaz olarak algılanmış ilk yazdığınızda . Rengi normal ise ve sadece içinde beyaz pütürlükler var ise, anne sütü alıyorsa anne sütünüm yağlı olmasından kaynaklı bir durum . Son derece normal, benim bebeğimde hep dışkısı öyleydi 🌸
Bebegimm1 Kadifemsii rengi mesela sari ise icinde beyaz parcaciklar varsa o normal benm bebegimde yapiyordu doktor yagli sutu sindiremedigi icin demisti ama dedigim gibi kakanin icindeyse eger kaka komple beyaz ise o zman doktora goturun
Babybus_ Anne sütüyle alakasi yok beyaz cok tehlikeli heme götürün yarini beklemeyin zaten bayadir varmış
Kadifemsii Asilbebekkk dışkısının rengi herzamanki gibi . İçinde beyaz pütürler var . Önceden yoktu şimdi böyle görünce tedirgin oldum büyük kızımda da hiç yaşamadım çünkü
Kadifemsii melrosee evet bende okudum tekrar öyle yazmışım düzeltmedim de 😬 teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir 🌸
eymenzeynep Crcs hassas içerikli post çünkü. Midesi bulanan annelerimiz olduğu için bu tarz resimler şikayet ediliyor
Crcs eymenzeynep happymom’da olsak anlayabilirdim. Tabii kimse kaka görmek istemez o zaman da posta tıklamasın diyebiliriz ama açıklama için teşekkür ederim.
Kadifemsii Bebegimm1 kaka rengi herzamanki gibi sarı . İçinde beyaz pütürler var . Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibidir 🙏🌸
eymenzeynep Asilbebekkk herkes sizin gibi düşünmüyor annemiz🌸 kirpi yavrusunu pamuğum diye severmiş o misal 🥰 kendi evladının kakasından tiksinmiyor diye her kakadan tiksinmeyecek anlamına gelmiyor🌸