Balyanaakannesiii Kızlar bebeğim 6 ay 5 günlük bu durumu iki gündür yaşıyoruz iç çeker gibi nefes alıyor sesler cıkarıyor sizde karsılastınız mı keyfi yerinde hasta gibi de değil ama sanki nefes alırken zorlanıyor gibi iç çekiyor doktora gidicem stres oldum 🤦🏼♀️
EndlessLove_ Balyanaakannesiii bu bahsettiğiniz olayı biz çok küçükken yaşadık ve video ya aldım yaparken 2 aylıktı henüz ve reflüden dolayı yapıyormuş sonra ilaçla düzeldi çok şükür sizede reflüdür demiycem tabi ki bilemem ama bi videoya almakta fayda var belki teşhis için yol gösterir işe yarar
Noname21 Balyanaakannesiii biryero ağrıdığını düşünürüm o zamanlar. arada 2 buvuk yaşındaki kızım da yapıyor. Genelde ondan sonra da ağlar. Karni ağrıyor olabilir
Demet_k Balyanaakannesiii merhaba benim kızımda 2 yaşında iç çeker gibi yapıyo hıııh diye arada. Bazen uykuya geçerken de yapıyo. Neden yapıyo acaba ben de anlamadım. Sizinki geçtimi
Balyanaakannesiii EndlessLove_ tesekkür ediyorum ya aslında her gün dısarı cıkarıyorum kurban kestiğimiz yer ormanlık biraz acık hava mı carptı acaba diyorum sanki cok derinden nefes almaya calısıyor gibi ama keyfinde bi sıkıntı yok gayet neseli hareketli
Balyanaakannesiii Noname21 karın ağrısı en korktuklarım arasında ya biraz daha takip edip doktorumuzla iletisime gecicem mecbur
EndlessLove_ Balyanaakannesiii aynı durumları yaşamışız canım ya anlattıkların aynı biz üşütmeyle alakalı sanmıyorum ama bi bak bakalım sen daha iyi bilir tanırsın yavrunu olmadı göster doktora ihmal etme